ΚΟΣΜΟΣ

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ - Αφιερωμένο στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Βασίλισσα το όνομα του μωρού

Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ - Αφιερωμένο στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τη Βασίλισσα το όνομα του μωρού

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, καθώς την Παρασκευή (04/06) ήρθε στο κόσμο το κοριτσάκι τους. 

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσαν σήμερα τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, το οποίο χαίρει άκρας υγείας.

«Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν, Δούκας και Δούκισσα του Σάσεξ, καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους Lilibet ‘Lili’ Diana Mountbatten-Windsor», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου τους.

«Μητέρα και παιδί χαίρουν άκρας υγείας και βρίσκονται στο σπίτι. Η μικρή γεννήθηκε στις 11:40 την Παρασκευή στο νοσοκομείο της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το κοριτσάκι τους θα ονομαστεί Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor προς τιμήν της αδικοχαμένης Πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Βασίλισσας Ελισάβετ.

anakoinwsi-gennisisi.jpg
Η ανακοίνωση της γέννησης της μικρής Lili

«Lili ονομάζεται προς τιμήν της προγιαγιάς της, Βασίλισσας Ελισάβετ, της οποίας το υποκοριστικό είναι Lilibet. Το μεσαίο όνομα του μωρού, Νταϊάνα, επιλέχθηκε προς τιμήν της λατρεμένης γιαγιάς της, Πριγκίπισσας της Ουαλίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η μικρή Lili θα πάρει τον τίτλο της Πριγκίπισσας και θα είναι στη σειρά της διαδοχής παρά την παραίτηση των γονιών τους από τους τίτλους τους.

Συγκεκριμένα είναι η 8η στη σειρά, πίσω από τον αδερφό της τον Άρτσι.

Το συγκινητικό μήνυμα των γονιών

«Στις 4 Ιουνίου ευλογηθήκαμε με την άφιξη της κόρης μας, Lili. Είναι πολύ περισσότερα από όσα είχαμε φανταστεί και είμαστε ευγνώμονες για την αγάπη και τις προσευχές που μας στέλνετε από όλο τον κόσμο», ήταν το συγκινητικό και λιτό μήνυμα της Μέγκαν και του Χάρι.

Η Μέγκαν και ο Χάρι, που μένουν στην Καλιφόρνια, έχουν ακόμη ένα γιο, τον 2χρονο Άρτσι.

Η Δούκισσα του Σάσεξ ανακοίνωσε ότι κυοφορεί το δεύτερό της παιδί τον Φεβρουάριο και στην συνέντευξή της στην Όπρα αποκάλυψε πως θα είναι κοριτσάκι.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό στην Κέρκυρα: Ήθελε να τους σκοτώσει ο 60χρονος- Τι όπλισε το χέρι του, πώς έγινε το μακελειό