ΚΟΣΜΟΣ

Άντρας σφήνωσε 2 μέρες σε γεωργικό μηχάνημα - Παραλίγο να πεθάνει αβοήθητος

Γεωργικό μηχάνημα
Sonoma Sheriff

Άγιο είχε ένας άντρας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν κόλλησε σε ένα τεράστιο γεωργικό μηχάνημα σε έναν αμπελώνα που κόντεψε να γίνει παγίδα θανάτου

Ο άντρας βρέθηκε παγιδευμένος στο γεωργικό μηχάνημα στον αμπελώνα από έναν αστυνομικό όταν το γραφείο του σερίφη δέχθηκε τηλεφώνημα για ύποπτο όχημα σταθμευμένο σε ιδιωτική ιδιοκτησία.

Βλέποντας ο αστυνομικός ένα καπέλο πάνω στο γεωργικό μηχάνημα, πλησίασε να δει καλύτερα και έτσι βρήκε τον τραυματισμένο άντρα να έχει παγιδευτεί μέσα.

Για να απεγκλωβιστεί χρειάστηκε η επέμβαση της τοπικής πυροσβεστικής υπηρεσίας. Όταν τον ρώτησαν τι σκεφτόταν όταν αποφάσισε να μπει μέσα στον σωλήνα του γεωργικού εργαλείου στον αμπελώνα, ο άντρας ανέφερε ότι του αρέσει να τραβάει φωτογραφίες από μηχανές σε παλιά γεωργικά μηχανήματα, σύμφωνα με το abc.

«Όμως μετά από διεξοδική έρευνα διαπιστώσαμε ότι το γεωργικό εργαλείο δεν ήταν παλιό και ο άντρας είχε επάνω του πολύ περισσότερα εξαρτήματα για χρήση μεθαμφεταμίνης, παρά φωτογραφικά εργαλεία. Ενώ το κίνητρό του να σκαρφαλώσει στον σωλήνα του ανεμιστήρα παραμένει εντελώς άγνωστο», ανέφεραν οι αστυνομικοί.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά τον απεγκλωβισμό του από τους άντρες της πυροσβεστικής, ο άντρας χρειάστηκε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο.

Μόλις αναρρώσει από τα τραύματά του, πρόκειται να του απαγγελθούν κατηγορίες για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για παραβίαση των όρων της αναστολής του.

«Ο άντρας ήταν πολύ τυχερός που οι πολίτες κάλεσαν για το ύποπτο όχημα, γιατί διαφορετικά η ιστορία του θα είχε πολύ τραγικότερο τέλος». ανέφερε η τοπική αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο: Φάλαινα έχαψε δύτη που ψάρευε αστακούς- «Θεέ μου, είμαι στο στόμα της!»