ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Χάρι: Τι τον εξόργισε και αποφάσισε να βγάλει στη φόρα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας

Πρίγκιπας Χάρι: Τι τον εξόργισε και αποφάσισε να βγάλει στη φόρα «άπλυτα» της βασιλικής οικογένειας

Το σίριαλ με πρωταγωνιστές το ζεύγος Σάσεξ και την βασιλική οικογένεια φαίνεται πως θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την εκρηκτική συνέντευξη του Πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ, συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για το παρασκήνιο των αποκαλύψεων αλλά και το μέλλον των «διμερών σχέσεων».

Όπως αποκαλύπτει ο βρετανικός Τύπος ο δούκας του Σάσεξ αποφάσισε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την οικογένειά του, οργισμένος με την απόφαση του Μπάκιγχαμ να του αφαιρέσει τους στρατιωτικούς τιμητικούς τίτλους μετά το «Megxit».

Ο 36χρονος Χάρι σύμφωνα με πληροφορίες εξοργίστηκε με την απόφαση αυτή, καθώς περίμενε ότι θα μπορούσε να διατηρήσει τους τίτλους του, μετά από ένα «βελούδινο» οπως περίμενε ο ίδιος διαζύγιο.

O Πρίγκιπας Χάρι με στρατιωτική στολήΑ.Ρ

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, συμφώνησε να μιλήσει στην βασίλισσα των «τοκ σόου» λιγότερες από 24 ώρες αφού το έμαθε και απογοητεύτηκε ιδιαίτερα. Πηγές δήλωσαν στην εφημερίδα:

«Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πολύ ενοχλημένοι πριν από την εμφάνιση στην Όπρα, επειδή μόλις είχε ανακοινωθεί το τελικό ντιλ του Megxit, σύμφωνα με το οποίο ο Χάρι έχανε τους στρατιωτικούς του ρόλους.

Το γεγονός αυτό τον θύμωσε πολύ. Είναι πολύ συναισθηματικός και οι στρατιωτικοί του ρόλοι ήταν πολύ σημαντικοί για αυτόν δεδομένου ότι υπηρέτησε».

«Αυτό ήταν που τον έκανε τόσο θυμωμένο. Είναι πολύ συναισθηματικός και οι στρατιωτικοί του ρόλοι ήταν πολύ σημαντικοί γι 'αυτόν δεδομένου ότι υπηρέτησε».

Ο Άρτσι δεν θα γίνει ποτέ πρίγκιπας

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με νέα αποκάλυψη της Mail on Sunday ο Πρίγκιπας Κάρολος θα φροντίσει ώστε ο εγγονός του Άρτσι, ο δίχρονος γιός του Χάρι και της Μέγκαν να μη γίνει ποτέ Πρίγκιπας.

Ο κληρονόμος του θρόνου κατέστησε σαφές ότι ο πρωτότοκος των Σάσεξ δεν θα έχει θέση στην πρώτη γραμμή των μελών της βασιλικής οικογένειας, καθώς ο ίδιος σχεδιάζει ένα πιο σφιχτό και λιτό «σχήμα» μοναρχίας, όταν καθίσει στο θρόνο.

Κάθε εγγόνι του μονάρχη σημειωτέον έχει δικαίωμα διαδοχής, ο Πρίγκιπας Κάρολος ωστόσο είναι αποφασισμένος να περιορίσει τον αριθμό των βασιλικών μελών, πιστεύοντας ότι το κοινό δεν επιθυμεί να πληρώνει για μια συνεχώς διευρυνόμενη μοναρχία.

Ο Κάρολος ενημέρωσε τους Σάσεξ ότι θα αλλάξει βασικά νομικά έγγραφα για να διασφαλίσει ότι ο Άρτσι δεν μπορεί να πάρει τον τίτλο που κάποτε θα είχε κληρονομήσει δικαιωματικά, σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι.

Η ένταση μεταξύ των δύο πλευρών αναζωπυρώνεται, παραμονές ενός μεγάλου γεγονότος για τη βασιλική οικογένεια. Τον επόμενο μήνα στο Λονδίνο θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια ενός αγάλματος της αδικοχαμένης πριγκίπσσας Νταϊάνα στο Λονδίνο. Για κάποιους η εκδήλωση αυτή θα ήταν μία μοναδική ευκαιρία για τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι να «σπάσουν τον πάγο» και να συμφιλιωθούν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Τι υποστήριζε ο δολοφόνος πριν την ομολογία - Το οικόπεδο και η «χαρούμενη οικογένεια»