ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: 63χρονος συνέθλιψε το κεφάλι της συζύγου του με λοστό ενώ περίμενε το λεωφορείο

Νέα Υόρκη: 63χρονος συνέθλιψε το κεφάλι της συζύγου του με λοστό ενώ περίμενε το λεωφορείο

Ένα άγριο έγκλημα συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη. Θύμα μία 49χρονη γυναίκα που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του συζύγου της, σε ένα ακόμη περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η Μαρία Κέλι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μία στάση λεωφορείου και άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Παρασκευή, σε ένα έγκλημα που «πάγωσε» την αμερικανική μητρόπολη.

Δράστης είναι ο 63χρονος Julio Aponte ένας άνδρας που σύμφωνα με τις αρχές παρακολουθούσε και απειλούσε συστηματικά και την πρώην σύζυγό του στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Το περιστατικό που προκαλεί οργή και αγανάκτηση έλαβε χώρα στις 14 Ιουνίου σε μία στάση λεωφορείου στην περιοχή Washington Heights.

Ο 63χρονος πλησίασε τη σύζυγό του και ενώ της φώναζε «πώς τολμάς να με απατάς;» συνέχισε να την χτυπάει βίαια με έναν λοστό μέχρι να πέσει λιπόθυμη στο έδαφος.

Τη Δευτέρα, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η 49χρονη γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της την Παρασκευή στο Πρεσβυτεριανό Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, έγραψε η New York Daily News.

Οι γείτονες του ζευγαριού δήλωσαν ότι ο δράστης έπινε υπερβολικά. Το θύμα είπαν ήταν μία «αφοσιωμένη μητέρα» ενός έφηβου γιού.


Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν την άμεση δραση, όταν ο δολοφόνος διέφυγε με τη μοτοσικλέτα του. Μετά από καταδίωξη, ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του και παραδόθηκε στις Αρχές.

Οι εισαγγελείς κατηγορούν τον Aponte για απόπειρα δολοφονίας δεύτερου βαθμού και επίθεση πρώτου βαθμού, ενώ έχει τεθεί υπό κράτηση, χωρίς εγγύηση.

Η Κέλι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 14 Ιουνίου αμέσως μετά την επίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να ανακάμψει. Σύμφωνα με τους εισαγγελεις είχε κατάγματα στο κρανίο λόγω του ξυλοδαρμού και υπέστη πολλαπλές καρδιακές προσβολές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: «Δεν παραιτήθηκα για να του κάνω κακό» λέει στο Newsbomb.gr ο Βασίλης Σπύρου