ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος για 7χρονο στην Ταϊβάν: Προπονητής ζήτησε να τον πετάξουν 27 φορές στο έδαφος

Ταϊβάν τζούντο

Το αγόρι άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη στην Ταϊβάν μετά τον σοβαρό τραυματισμό του σε μάθημα τζούντο με «οδηγίες» του προπονητή του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 7 ετών από την Ταϊβάν το οποίο πέθανε μετά τα τραύματα που απέκτησε μετά την κακοποίηση που υπέστη από τον προπονητή του στο τζούντο

Η τραγωδία ξεκίνησε στις 21 Απριλίου όταν το 7χρονο αγόρι πήγε στο μάθημά του και ο προπονητής του έδωσε την εντολή στους συναθλητές του στο τζούντο να ρίξουν το παιδί στο έδαφος και να αρχίσουν να το χτυπάνε.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης η κακοποίηση αυτή δεν σταμάτησε ούτε όταν το αγόρι έκανε εμετό παρακαλώντας να σταματήσει ο ξυλοδαρμός.

Ο προπονητής του 7χρονου έχει συλληφθεί και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο προπονητής και οι συναθλητές του 7χρονου τον πέταξαν συνολικά 27 φορές με δύναμη στο έδαφος.

O προπονητής του τζούντο που συνελήφθη για τον θάνατο του 7χρονου στην Ταϊβάν

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο προπονητής δεν είχε άδεια με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι τα όσα έκανε στον 7χρονο ήταν μέρος της προπονητικής τακτικής που ακολουθούσε.

Το αγόρι έχασε τις αισθήσεις του το βράδυ της 21ης Απριλίου, λίγες ώρες, δηλαδή, μετά την κακοποίησή του, και δεν συνήλθε ποτέ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών.

Την περασμένη Τρίτη οι γονείς του πήραν την τραγική απόφαση να αποσυνδέσουν τον γιο τους από τα όργανα που τον κρατούσαν στη ζωή καθώς οι γιατροί τους ενημέρωσαν ότι τα ζωτικά του σημεία παρουσίαζαν επιδείνωση και δεν επρόκειτο να επανέλθει από την κατάσταση του «φυτού».

Όπως είπαν οι γιατροί στους τραγικούς γονείς τα τραύματα που είχε ο 7χρονος ήταν σαν αυτά που καταγράφονται σε θύματα τροχαίων δυστυχημάτων με αρκετές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η κακοποίηση που οδήγησε στον θάνατο του 7χρονου έγινε παρά το γεγονός ότι ήταν νέος στο τζούντο και δεν γνώριζε πώς να προστατευθεί.

Ο προπονητής του τζούντο αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο πολυετούς κάθειρξης αν κριθεί ένοχος για τον θάνατο του 7χρονου αγοριού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμοί και ανοσία πληθυσμού: Μύθοι και πραγματικότητα - Πόσο έτοιμοι είμαστε για το 4ο κύμα;