ΚΟΣΜΟΣ

Βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε προπονητικές εγκαταστάσεις

Βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σε προπονητικές εγκαταστάσεις

Σταμάτησε προσωρινά στο Λονδίνο η προετοιμασία, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, λόγω μίας μικρής βόμβας που ανακαλύφθηκε στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, απομεινάρι του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.


Η βόμβα, βάρους ενός κιλού, ανακαλύφθηκε στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται προσωρινά ως προπονητικοί χώροι του μπάσκετ στο Λέιτον Μαρς, περίπου ένα μίλι μακριά από το κυρίως Ολυμπιακό Πάρκο της βρετανικής πρωτεύουσας.

Οι αστυνομικές αρχές απενεργοποίησαν τη βόμβα κι έτσι οι εργασίες στις εγκαταστάσεις συνεχίστηκαν κανονικά , ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής.

«Σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή καταστροφή περιουσίας και οι εργασίες άρχισαν και πάλι κανονικά», διευκρίνισε ο ίδιος.

Στο μεταξύ, η δούκισσα του Κέμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, παρακολούθησε στο Ολυμπιακό Πάρκο την προπόνηση της βρετανικής Ολυμπιακής ομάδας χόκεϊ επί χόρτου.

Η δούκισσα, η οποία είναι Πρέσβης των Ολυμπιακών Αγώνων, ως μαθήτρια ήταν αρχηγός της ομάδας χόκεϊ του ιδιωτικού κολεγίου όπου σπούδαζε στη νοτιοδυτική Αγγλία.