ΚΟΣΜΟΣ

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: Ο… σέξι προπονητής της Εθνικής Αγγλίας που λατρεύουν οι γυναίκες

Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ: Ο… σέξι προπονητής της Εθνικής Αγγλίας που λατρεύουν οι γυναίκες

Πρόσωπο των ημερών, εντός και εκτός Βρετανίας, ο Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ, ο πραγματικός «σταρ» της Εθνικής Αγγλίας, οδηγεί τα «λιοντάρια» στην κορυφή της Ευρώπης. Την ίδια ώρα μετατρέπεται σε... αντικείμενο του πόθου για τις κυρίες των κυρίων που παρακολουθούν τα ματς, όπως σχολιάζουν οι βρετανικές ταμπλόιντ.

Σήμερα το βράδυ, ο προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ oδηγεί την ομάδα του ημιτελικό κόντρα στη Δανία.

Η Εθνική Αγγλίας αντιμετωπίζει την Δανία στο μεγάλο ημιτελικό του Euro 2020, με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις ένα βήμα από τον τελικό, εκεί όπου αναμένει η Ιταλία.

Ο Σάουθγκεϊτ μπορεί να πιστώνεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας της ομάδας, σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο ωστόσο δεν μαγεύει μόνο τους φιλάθλους, αλλά και τις…γυναίκες.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται «πάρτι» καθώς πολλές Αγγλίδες τον περιγράφουν ως το απόλυτο αντικείμενο του πόθου, ένα πρότυπο άνδρα που…φαίνεται να τα κάνει όλα σωστά.

Ο Σάουθγκέϊτ έγινε viral μετά απο μία μάλλον αστεία ανάρτηση της κωμικού Madeleine Brettingham, η οποία έγραψε στο twitter: «Θέλω απλά να με πάει για κωλονοσκόπηση και να με περιμένει απ’εξω τρώγοντας ένα scotch egg αξιοπρεπής και σιωπηλός». Και κάπως έτσι άρχισαν όλα.

Ο 50χρονος πατέρας δύο παιδιών πρωταγωνιστεί έκτοτε σε δεκάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις γυναίκες να γράφουν οτι μοιάζει με άνδρα που «απλώνει τέλεια την μπουγάδα» και «αλείφει το βούτυρο στο ψωμί όπως ακριβώς σου αρέσει».

Την ώρα που οι σύζυγοί τους σχολιάζουν τις επιλογές του στο γήπεδο, οι Αγγλίδες «ανεβάζουν παράσταση» στο διαδίκτυο.

Ο Σάουθγκεϊτ είναι ο άνδρας που «φτιάχνει καλό τσάι», «αγκαλιάζει τρυφερά» και «επιστρέφει σπίτι με σοκολάτα» «Είναι σίγουρα ο τύπος που σε ρωτάει αν θέλεις κάτι από το ψιλικατζίδικο, εσύ λες όχι αλλά σου παίρνει σοκολάτα ούτως ή άλλως επειδή είναι υπέροχος», γράφει κάποιος άλλος.

«Όταν παρακολούθησα τον αγώνα τις προάλλες, κατάλαβα ότι προσφέρει καλές αγκαλιές η υπόλοιπη ομάδα της Αγγλίας παρατάχθηκε για μία αγκαλιά του», έγραψε κάποιος, ενώ άλλος χρήστης του Τwitter πρόσθεσε: «Το μόνο που θέλω στη ζωή είναι να με αγκαλιάσει κάποιος όπως ο Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ αγκαλιάζει την ομάδα της Αγγλίας».

Οι περισσότερες τον φαντάζονται να βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού, δείχνοντας την…αγάπη και την αφοσίωσή του, ενώ πολλές σχολίασαν το άψογο στυλ του.

Ο Σάουθγκεϊτ ξεκίνησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής επαγγελματικά με την Κρύσταλ Πάλας το 1988. Το 1995 πήρε μεταγραφή με την Άστον Βίλα, στην οποία έπαιζε μέχρι το 2001, οπότε και μετακινήθηκε στη Μίντλεσμπρο. Ολοκλήρωσε την καριέρα του ως παίκτης τον Μάιο του 2006 σε ηλικία 35 ετών, με περισσότερες από 500 εμφανίσεις πρωταθλήματος.

Στην πρώτη του διοργάνωση ως προπονητής της εθνικής αντρών, στο Μουντιάλ του 2018, έγινε μόλις ο τρίτος προπονητής, που έφτασε στα ημιτελικά με την εθνική Αγγλίας, και έτσι έλαβε το βραβείο καλύτερου προπονητή της χρονιάς από το BBC.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: Ο δράστης είχε δραπετεύσει από ψυχιατρική κλινική