ΚΟΣΜΟΣ

Euro 2020: Απολύθηκε επειδή είπε ψέματα για να δει τον ημιτελικό – Την «πρόδωσε» η τηλεόραση

Euro 2020: Απολύθηκε επειδή είπε ψέματα για να δει τον ημιτελικό – Την «πρόδωσε» η τηλεόραση

Μία γυναίκα στην Αγγλία είπε ψέματα στη δουλειά της πως είναι άρρωστη για να παρακολουθήσει τον ημιτελικό Αγγλίας-Δανίας, όμως ο εργοδότης της την είδε στην τηλεόραση να πανηγυρίζει ξέφρενα το γκολ της Εθνικής και δεν της τη «χάρισε». Η τηλεοπτική κάμερα έκανε «ζουμ» στο πρόσωπό της μέσα σε πλήθος 60.000 φιλάθλων

Η Νίνα Φαρούκι, 37 ετών, παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου από το Ilkley σκαρφίστηκε μία δικαιολογία για να λείψει απο τη δουλειά της στο Γιορκσάιρ, όταν η φίλη της της πρόσφερε ένα εισιτήριο της τελευταίας στιγμής για την ιστορική βραδιά στο Wembley.

Η ιδια σκέφτηκε πως ήταν ήταν απίθανο να της δώσουν άδεια για να παρακολουθήσει τον αγώνα λόγω της έλλειψης προσωπικού, και έτσι αποφάσισε να επικαλεστεί ασθένεια.

Έτσι πήρε το μεσημεριανό τρένο της Τετάρτης από το Λιντς στο Kings Cross του Λονδίνου και πήγε στο Wembley. Όμως, το πρόσωπο της, έκανε το γύρο του κόσμου, όταν μια τηλεοπτική κάμερα «ζουμαρε» πάνω σε εκείνη και τη φίλη της να πανηγυρίζουν ξέφρενα.

Η «ατυχη» γυναίκα, η οποία καθόταν πίσω από το τέρμα, εμφανίστηκε ακόμη και στο «στόρι» του παρουσιαστή της τηλεόρασης Stacey Dooley. Όταν πήρε το τρένο το επόμενο πρωί για να πάει στη δουλειά της, το αφεντικό της της τηλεφώνησε για να της πει να μην κάνει τον κόπο.

Στη σελίδα της στο LinkedIn γράφει οτι εργάζεται σε διάφορες ανεξάρτητες δουλειές και αναφέρει οτι έχασε τη δουλειά της, ως συντονίστρια ψηφιακού περιεχομένου στην εταιρεία Leeds Composite Prime.

Η Composite Prime περιγράφεται ως «καινοτόμοι, σχεδιαστές και κατασκευαστές φιλικών προς το περιβάλλον σύνθετων ξύλινων καταστρωμάτων, επενδύσεων και δαπέδων».

To "στόρι" του παρουσιαστήDaily Mail

Η Νίνα Φαρούκι είχε σκεφτεί αρχικά ότι θα ήταν απίθανο να εντοπιστεί σε ένα πλήθος 60.000 ανθρώπων. Αλλά όταν έλεγξε το τηλέφωνό της στο ημίχρονο, συνειδητοποίησε ότι μαλλον είχε άδικο:

«Ήμασταν στις ειδήσεις, το πρόσωπό μου εμφανίστηκε σε κάθε τηλεοπτική οθόνη σε όλο τον κόσμο». Η παραγωγός ψηφιακού περιεχομένου αποκάλυψε ότι ακόμη και φίλοι στην Αυστραλία και τις ΗΠΑ ήρθαν σε επαφή μαζί της για να της πουν ότι την είδαν.

Τα συναισθήματά της, ειναι ανάμεικτα «Φτάσαμε στον τελικό, είμαι ακόμα ενθουσιασμενη, όμως επίσης έχω χάσει τη δουλειά μου».

Μετανιώνει όπως λέει λίγο που είπε ψέματα, αλλα αν της δινόταν η ευκαιρία θα έκανε πάλι το ίδιο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νίκαια: «Πάγωσε» όλη η Ελλάδα - Η στιγμή της τραγωδίας και το μεγαλείο ψυχής των γονιών της 6χρονης