ΚΟΣΜΟΣ

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα της Καρολάιν - «Θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα»

Γλυκά Νερά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του πατέρα της Καρολάιν - «Θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα»

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Μια σπίθα ελπίδας στηρίζει τη Σούζαν και τον Ντέιβιντ Κράουτς από τότε που η κόρη τους δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο από τον σύζυγό της πριν από δύο μήνες λέει μεταξύ άλλων ο πατέρας της Κάρολαϊν σε αποκλειστική του συνέντευξη στην Daily Mail. Η εφημερίδα απευθύνει έκκληση στους αναγνώστες να προσφέρουν οικονομική βοήθεια, ώστε να μη λείψει τίποτα από τη μικρή Λυδία...

Καθώς ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος περιμένει τη δίκη για το αποτρόπαιο έγκλημά του που πάγωσε την παγκόσμια κοινή γνώμη, η μόνη ανακούφιση από τη δυστυχία των γονιών της Κάρολαϊν - ο μόνος λόγος που σηκώνονται κάθε πρωί για να αντιμετωπίσουν ένα «ζοφερό και κενό μέλλον» - είναι η εγγονή τους Λύδια, εξομολογείται ο πατέρας της νεαρής κοπέλας που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

«Η αλληλεπίδραση της Σούζαν με τη Λυδία είναι καταπληκτική», λέει ο Ντέιβιντ, ο οποίος, μαζί τη σύζυγό του, φροντίζουν τώρα το εγγόνι τους.

Το μωρό ενός έτους βρέθηκε από την αστυνομία να κλαίει δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας της Κάρολαϊν.

«Της φέρεται ακριβώς όπως φερόταν στην Κάρολαϊν όταν ήταν μωρό. Παίζει μαζί της συνεχώς όταν είναι ξύπνια και είναι σε εγρήγορση για τον παραμικρό ήχο όταν κοιμάται. Το σπίτι μας κινείται στους ρυθμούς της Λυδίας. Όλοι ξυπνάμε πλέον στις 6.30 π.μ., ώστε η Σούζαν να επισκεφθεί τον τάφο της Κάρολαϊν πριν επιστρέψει για να προετοιμάσει το πρώτο γεύμα της ημέρας για τη Λυδία, αλλά είναι υπέροχο τονωτικό να ακούει κανείς το γάργαρο γέλιο της όταν είναι μαζί».

Σε αποκλειστική συνέντευξη στη Mail, ο γεννημένος στο Λίβερπουλ, Ντέιβιντ 78 ετών σήμερα, συνταξιούχος μηχανικός, εξηγεί πώς η εγγονή του είναι η «λεπτή κλωστή» που κρατά τον ίδιο και τη Σούζαν από την κατάρρευση και την απελπισία.

«Η ανακούφιση που μας προσφέρει η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι είναι ένας καταπραϋντικός παράγοντας σε όλη αυτή την τραγική υπόθεση», λέει στην εφημερίδα από το σπίτι του στο απομακρυσμένο ελληνικό νησί της Αλοννήσου.

«Όμως, δεν είμαι πλέον νέος και όλοι μας είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην είμαι σε θέση να φροντίσω τη Λυδία τα χρόνια εκείνα που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη στήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να προσφέρω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου ».

Η έκκληση οικονομικής βοήθειας από τη Daily Mail

«Έχοντας κατά νου το μέλλον της Λυδίας απευθύνουμε έκκληση στους γενναιόδωρους αναγνώστες της Daily Mail να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός ταμείου για τη φροντίδα της όταν οι παππούδες της δεν θα είναι πλέον στη ζωή. Ούτε ο Ντέιβιντ ούτε η Σούζαν 57 ετών, δεν έχουν ζητήσει χρήματα για αυτό το άρθρο. Δε θέλουν να κερδίσουν ούτε ένα ψίχουλο από τον τραγικό θάνατο της κόρης τους όπως λένε- γι 'αυτό κάνουμε αυτήν την έκκληση ανεξάρτητα, αλλά με την ευλογία τους, με την ελπίδα ότι, με την ευγενική σας βοήθεια, θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε στη διασφάλιση του οικονομικού μέλλοντος της Λυδίας», σημειώνει η εφημερίδα

Οι δύο γονείς διαχειρίζονται διαφορετικά την απώλεια της Κάρολαϊν

Τη Δευτέρα, ο Ντέιβιντ έκανε τα πιο πονεμένα γενέθλια για την 20χρονη κόρη του που δεν πρόλαβε να τα γιορτάσει «Ήπια μερικές γουλιές από το εξαιρετικό single ουίσκι που μου έδωσε για τα γενέθλιά μου τον Δεκέμβριο», λέει.

Μοιράζεται τις αναμνήσεις του, με οδύνη πλέον, αλλά και πάντα με περηφάνεια. Μερικές φορές οι μνήμες ειναι διασκεδαστικές από την κόρη του που ήρθε στη ζωή του με καθυστέρηση και του έφερε τόσο μεγάλη χαρά στα χρόνια της συνταξιοδότησής του. Η Σούζαν, ωστόσο, είναι πολύ βυθμισένη στη θλίψη για να μιλήσει για την κόρη της.

Δεν αφήνει το μυαλό της να περιπλανηθεί στις τρομερές περιστάσεις του θανάτου της Κάρολαϊν. Αντ 'αυτού, η ζωή της περιστρέφεται πλέον γύρω από τη Λυδία, το επίκεντρο και τον σκοπό της ύπαρξής της.

Η Σούζαν αντλεί ανακούφιση από την εγγονή της. Κοιμούνται μαζί στο κοριτσίστικο δωμάτιο της Κάρολαϊν, με τις αφίσες του αγαπημένου της συγκροτήματος, One Direction, γύρω τους. Ο Ντέιβιντ παρατηρεί από απόσταση την Σούζαν και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εγγονή του έχει εγκατασταθεί «αρκετά καλά» αν και εντοπίζει μία μικρή ανασφάλεια.

Ποιος ξέρει ποιοι υποσυνείδητοι φόβοι κυριεύουν ένα μωρό που έχασε τη μητέρα του τόσο βάναυσα και απότομα; «Προσκολλάται στη Σούζαν σαν πεταλιδα, αλλά ουρλιάζει σαν σειρήνα, αν εγώ βρεθώ πολύ κοντά της», λέει ο Ντέιβιντ.

Η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης παντρεύτηκαν σε μυστικές διακοπές στο Αλγάρβε τον Ιούλιο του 2019, σε μια ήσυχη τελετή στην παραλία. Ο Ντέιβιντ θυμάται ότι «εντυπωσιάστηκε» από τον Μπάμπη όταν τον γνώρισε για πρώτη φορά.

Για τη Σούζαν, η σκέψη του θανάτου της Κάρολαϊν δεν αντέχεται. «Σε αντίθεση με εμένα, φαίνεται να έχει κλείσει το μυαλό της σε όλα και τώρα επικεντρώνεται πλήρως στην ανατροφή της Λυδίας. Δεν διαβάζει εφημερίδες, ούτε ακούει ειδήσεις. Τα έχει αποκλείσει όλα », προσθέτει.

Οι σχέσεις με τους γονείς του Μπάμπη

Θεωρεί ότι οι γονείς του Μπάμπη είναι αθώοι και - παρόλο που αυτός και η Σούζαν διεκδικούν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας μέσω των δικαστηρίων - γνωρίζει απόλυτα ότι το μωρό γύρω από το οποίο περιστρέφεται πλέον η ζωή τους χρειάζεται «όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει».

«Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του Μπάμπη, ιδιαίτερα με τη μητέρα του», λέει.

«Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα για να ρωτήσει για την Λυδία και, φυσικά, είναι ελεύθερη να μας επισκεφθεί όποτε το επιλέξει», λέει. «Ωστόσο, καθώς συνήθιζε να διδάσκει στο τοπικό σχολείο, είναι αρκετά γνωστή στο νησί και τα συναισθήματα είναι έντονα, όπως και σε ολόκληρη την Ελλάδα. Φυσικά εκείνη δεν φέρει καμία ευθύνη αλλά κατέληξε υποφέρει για τις αμαρτίες του γιου της», καταλήγει.

«Ενα παγωμένο χέρι μου ξερίζωσε την καρδιά»

Η θλίψη έχει γονατίσει τον Ντέιβιντ. Του έχει στερήσει την ενέργεια και τη χαρά. Όταν έφτασαν τα νέα ότι η αγαπημένη τους Κάρολαϊν είναι νεκρή - δολοφονήθηκε, πίστευαν τότε, από μια συμμορία ληστών στο σπίτι της στην Αθήνα - «χτυπήθηκε με τον πόνο της θλίψης που ήξερε ότι δεν θα τον εγκαταλείψει ποτέ»

Η ανάμνηση εκείνου του πρωινού του Μαΐου, όταν οι γείτονες έφτασαν στο σπίτι τους λέγοντάς τους ότι η κόρη τους είναι νεκρή, παραμένει τόσο έντονη όσο ένας σωματικός πόνος. «Είχαμε μόλις τελειώσει το πρωινό όταν ακούσαμε ένα δυνατό χτύπημα στην μπροστινή πόρτα», θυμάται.

«Πολλοί από τους Έλληνες φίλους μας ήταν εκεί σε κατάσταση μεγάλης δυστυχίας. Στην αρχή ήταν δύσκολο να καταλάβουμε τι έλεγαν, αλλά τελικά τα κατανοήσαμε. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μπαίνει μέσα στο στήθος μου και να μου ξεριζώνει την καρδιά. Έκτοτε σχεδόν παρέλυσα», λέει.

Η Σούζαν ανέλαβε πρωτοβουλία και κανόνισε να πάει αμέσως στην Αθήνα, ενώ ο αδερφός της έμεινε μαζί μου

38 ημέρες αργότερα έλαμψε η αλήθεια: Η κόρη τους είχε δολοφονηθεί από τον ίδιο της το σύζυγο που την έπνιξε στον ύπνο της. Ο Μπάμπης, σκηνοθέτησε στη συνέχεια τη ληστεία για να καλύψει το έγκλημά του, δέθηκε κοντά στο άψυχο σώμα της Κάρολαϊν με μονωτική ταινία στα μάτια και το στόμα του, έχοντας σκοτώσει τη σύζυγό του και στραγγαλίσει το κατοικίδιο σκύλο της οικογένειας, Ρόξυ.

Υποστήριξε ότι μία συμμορία ληστών εισέβαλε στο σπίτι, δολοφόνησε τη σύζυγό του και έκλεψε 10.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα και παρίστανε το θλιμμένο σύζυγο, μέχρι τη στιγμή που συνελήφθη από την αστυνομία πέντε και πλέον εβδομάδες αργότερα, στο μνημόσυνο της Κάρολαϊν.

«Θα του τίναζα τα μυαλά στον αέρα αν ήξερα…»

Οι θεωρίες συνωμοσίας πολλές για το άγριο έγκλημα. Μήπως ο Μπάμπης διακινούσε ναρκωτικά; Το ανακάλυψε η Καρολαϊν και τη δολοφόνησε για να μην τον αποκαλύψει; Ο Ντέιβιντ δεν έχει καμία επιθυμία να λάβει μέρος σε όλο αυτό.

«Δεν θέλω να υποθέσω τι κίνητρο είχε. Αυτό θα το βρει η αστυνομία. Θέλω μόνο δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου. Ήταν νεαρή, σε καλή φυσική κατάσταση και με φοβερές επιδόσεις στο kickboxing οπότε έβγαλε την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV και την έπνιξε ενώ κοιμόταν Φαντάζομαι τη στιγμή που θα τα εξηγήσει αυτά ότι στους δολοφόνους συγκρατούμενούς του στη φυλακή Κορυδαλλού», λέει.

Ο θυμός του Ντέιβιντ προς τον γαμπρό του βράζει ακόμη. Λέει ότι «θα του είχε τινάξει τα μυαλά στον αέρα και με χαρά θα αντιμετώπιζε τις συνέπειες», αν γνώριζε όταν οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στην κηδεία και το μνημόσυνο της κόρης του.

Το έγκλημα έχει καταστρέψει για πάντα την ήσυχη, ειδυλλιακή ζωή που έφτιαξε το ζεύγος Κράουτς όταν εγκαταστάθηκε στην Αλόννησο. Έχτισαν το σπίτι τους, στο οποίο μετακόμισαν το 2003 όταν η Καρολαϊν- Βρετανιδα πολίτης, που γεννήθηκε σε ιδιωτικό μαιευτήριο στην Αθήνα - ήταν ακομη νήπιο.

Πέρασε μια ευχάριστη παιδική ηλικία εκεί, στην ασβεστωμένη βίλα τους με τη μεγάλη, σκιερή βεράντα και τη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Το σπίτι στέκεται μόνο σε μία απομονωμένη περιοχή χωρίς στενούς γείτονες, αλλά είναι απέχει ελάχιστα με τα πόδια από το νεκροταφείο όπου ο μαρμάρινος τάφος της Κάρολαϊν με τα λευκά άνθη, έχει θέα στη θάλασσα στην άλλη πλευρά του νησιού. Και σε αυτό το σημείο η Σούζαν κάνει καθημερινές επισκέψεις νωρίς το πρωί.

Οι μέρες της περνούν στη συνέχεια με τη φροντίδα του μωρού. Αυτή και η αδερφή της κολυμπάνε με τη Λυδία στη θάλασσα πέρα ​​από το σπίτι τους. «Πάνε σε μια απομονωμένη παραλία. Η Λυδία φαίνεται να κληρονόμησε την αγάπη της μητέρας της για το νερό και το απολαμβάνει πάρα πολύ », λέει ο Ντέιβιντ. Στη συνέχεια, το κοριτσάκι, που βγάζει πλέον τα πρώτα του δοντάκια, κοιμάται στο παλιό διπλό κρεβάτι μαμάς της, μετά το μεσημεριανό φαγητό

Η παιδική ηλικία της Κάρολαϊν

Η κόρη του λέει έμαθε να κολυμπάει, σε ηλικία τριών ετών και ξεχώρισε στις καταδύσεις. Έτρεχε σαν τον άνεμο, έπαιρνε μέρος σε αγώνες δρόμου 10 χιλιομέτρων και νικούσε τα περισσότερα αγόρια. Ήταν άφοβη, τολμηρή. ασταμάτητη. Ήξερε άπταιστα ελληνικά, γαλλικά και ταγκαλόγκ, τη γλώσσα της μαμάς της. «Μιλούσε επίσης «τέλεια, αγγλικά», λέει ο Ντέιβιντ.

Καθώς μεγάλωνε η Κάρολαϊν τα διάφορα ταλέντα της άνθιζαν. Διακρίθηκε σε πολλές εξωσχολικές δραστηριότητες, συμμετείχε επίσης σε παραστάσεις παραδοσιακού ελληνικού χορού.

Έκανε καγιάκ «έβγαινε στη θάλασσα σαν ένας έμπειρος βετεράνος», θυμάται ο Ντέιβιντ. Και της άρεσε να παίζει, ενώνοντας φίλους σε θεατρικές παραστάσεις στο δημοτικό θέατρο. Όλα αυτά εξισορροπήθηκαν από μια σοβαρή πλευρά: στα μέσα της εφηβείας της, η Κάρολαϊν λέει ξεκίνησε επίσης μια σειρά μαθημάτων θρησκευτικών σπουδών. «Τα αγόρια δεν περνούσαν ποτέ από το μυαλό μας» λέει.

Η γνωριμία με το Μπάμπη

Σχεδόν δεν γνώριζαν τον Μπάμπη, ο οποίος συνάντησε την κόρη τους την άνοιξη του 2017 όταν έλαβε μέρος στην ακολουθία της Μεγάλης Παρασκευής. «Δεν υπήρξε αισθητή αλλαγή στη συμπεριφορά της. Δεν έμενε έξω μέχρι αργά », θυμάται ο Ντέιβιντ. «Το μεγαλύτερο μέρος του ελεύθερου χρόνου της το περνούσε προετοιμαζόμενη για τις Πανελλήνιες, οπότε εκπλαγήκαμε όταν μας είπε ότι ήθελε να κάνει διακοπές στην Πορτογαλία».

Την ίδια έκπληξη ένιωσαν οι γονείς της όταν έμαθαν ότι εκείνη και ο Μπάμπης παντρεύτηκαν σε εκείνες τις διακοπές τον Ιούλιο του 2019, σε μια ήσυχη τελετή στην παραλία με δύο μόνο μάρτυρες, στο Αλγάρβε. Φτάνοντας στο σπίτι με τον νέο της σύζυγο, ο Ντέιβιντ γνώρισε για πρώτη φορά τον Μπάμπη. «Εντυπωσιάστηκα αρκετά, όπως και η Σούζαν: φαινόταν ήσυχος, ντροπαλός και με αυτοπεποίθηση, χαρακτηριστικά που συνήθως δεν έχουν τα αγόρια στην Ελλάδα. »

Η Σούζαν, όπως προέκυψε είχε γνωρίσει τον Μπάμπη αρκετές φορές πριν, αλλά δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι αυτός και η Κάρολαϊν είχαν κάτι σοβαρό μεταξύ τους.

«Και παρόλο που ήταν 13 χρόνια μεγαλύτερός της, η διαφορά δεν φαινόταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτη», θυμάται ο πατέρας της.« Μετά το γάμο, η Σούζαν τους επισκέφτηκε στο μπαλκόνι τους στα Γλυκά Νερά: έμοιαζαν τακτοποιημένοι. Στη συνέχεια, όταν η Λυδία γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2020, το νεαρό ζευγάρι επέστρεψε στο πατρικό της Καρολαϊν.

Και στις χαρούμενες εβδομάδες της παραμονής τους στο νησί δεν υπήρχε κανένα δείγμα της φρίκης που θα ακολουθούσε. Ωστόσο, μόλις ένα χρόνο αργότερα, η Καρολάϊν ήταν νεκρή και ο σύζυγός της έπαιζε, με απόλυτη επιτυχία το ρόλο του.

Τα ανησυχητικά δείγματα

Υπήρχαν ωστόσο, ενδείξεις στη συμπεριφορά του.

Ο Ντέιβιντ θυμάται: «Ο Μπάμπης δεν συνόδευσε το σώμα της Καρολαϊν πίσω στην Αλόννησο για την κηδεία. Αντ 'αυτού, ένας συνάδελφος τον έφερε στο νησί», λέει. «Σπάνια έχω δει ένα άτομο τόσο θλιμμένο όπως έδειχνε εκείνος εκείνη την ημέρα. Στεκόταν στην εκκλησία κρατώντας τη Λυδία, ήταν μια εικόνα απόλυτης δυστυχίας. Παρά τον πόνο μου, ένιωσα τεράστια συμπάθεια γι 'αυτόν. Όταν του μίλησα αργότερα, είχα την εντύπωση ότι ήταν μια τραγωδία από την οποία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνέλθει. Τι καλός ηθοποιός αποδείχθηκε» λέει. Και συνεχίζει: «Την επόμενη φορά που τον είδα ήταν στο μνημόσυνο»

Παρουσίασε στο δημοσιογράφο της Daily Mail μια τεράστια φωτογραφία με την Κάρολαϊν και τον ίδιο στο γάμο τους στην Πορτογαλία. Ήξερε ότι ήταν η αγαπημένη μου φωτογραφία. Ήταν ακόμα πολύ αναστατωμένος, τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό του όταν μιλούσε για εκείνη.

«Αυτό ήταν πριν από την τελετή του μνημοσύνου στο μικρό παρεκκλήσι δίπλα στο νεκροταφείο. Όταν βγήκαμε από το εκκλησάκι, περίμεναν δύο ξένοι. Η Σούζαν είχε καταρρεύσει σε αυτό το σημείο και ο Μπάμπης την αγκάλιασε για να την παρηγορήσει. Τότε ένας από τους ξένους βγήκε μπροστά, χτύπησε τον Μπάμπη στον ώμο και είπε ότι είναι αστυνομικός Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ο Μπάμπης συνειδητοποίησε ότι το παιχνίδι τελείωσε», λέει.

Ακόμα και τότε, ο Ντέιβιντ και η Σούζαν δεν γνώριζαν ότι ο γαμπρός τους έγινε πλέον ύποπτος για τη δολοφονία της κόρης τους.

Όταν έμαθε τι είχε κάνει είπε πως αν τον είχε μπροστά του θα τον σκότωνε. «Αισθάνομαι ακριβώς το ίδιο σήμερα και ξέρω ότι θα νιώθω έτσι για το υπόλοιπο της ζωής μου. «Ο Μπάμπης συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι σκότωσε την κόρη μου σε μια έκρηξη οργής κατά τη διάρκεια ενός καυγά και δεν ήταν προμελετημένο. Αυτό δεν ταιριάζει με τα γεγονότα».

Αφαίρεσε την κάρτα μνήμης από το εσωτερικό σύστημα CCTV λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Η Κάρολαϊν σκοτώθηκε σχεδόν τέσσερις ώρες αργότερα όταν κοιμόταν. «Αυτή είναι πράξη ενός δειλού. Η κόρη μου είχε μαύρη ζώνη στο kickboxing και θα ήξερε ότι δεν θα μπορούσε να την αντιμετωπίσει αν ήταν ξύπνια. «Κάτι τέτοιες στιγμές καταλαβαίνει κανείς γιατί οι άνθρωποι παίρνουν το νόμο στα χέρια τους.»

Οι οικονομικές εκκρεμότητες

Σαν να μην έφταναν όλα ο Ντέιβιντ, προσπαθεί να πάρει πίσω τα 60.000 ευρώ που είχε πάρει ο Μπάμπης από το ζεύγος Κράουτς για να αγοράσει το νεαρό ζευγάρι ένα οικόπεδο.

Η Σούζαν πούλησε κάποια γη που είχε κληρονομήσει από τους γονείς της στις Φιλιππίνες. Στο τέλος Ιανουαρίου, ο καθένας μας μετέφερε 30.000 € στον τραπεζικό λογαριασμό της Κάρολαϊν στην Αθήνα.

«Η γη αγοράστηκε κανονικά και προς μεγάλη μας έκπληξη μετά το θάνατό της διαπιστώσαμε ότι η καταχωρηθεί μόνο στο όνομα του Μπάμπη. Εχουμε κινήσει νομικές διαδικασίες για να καταχωρηθεί αυτή η Γη στο όνομα της Λυδίας». Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στο ποσό των 4.000 ευρώ που πλήρωσε η Σούζαν για το φέρετρο της Κάρολαϊν και τη μεταφορά του στην Αλόννησο.

«Ούτε ο Μπάμπης ούτε οι γονείς του προσφέρθηκαν να συνεισφέρουν σε αυτό το κόστος», θυμάται ο Ντέιβιντ.

Η υπόσχεση για το μέλλον

Και δίνει μία τελευταία υπόσχεση: «Τόσο η Σούζαν όσο και εγώ θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα διασφαλίσουμε ότι η μικρή κόρη της Καρολαϊν, Λύδια θα μεγαλώσει με όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούμε να της δώσουμε κρατώντας ζωντανές για πάντα τις αναμνήσεις της μητέρας της"

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ζέστη τέλος, έρχονται καταιγίδες - Προειδοποίηση για Ωμέγα Εμποδιστή και «Ψυχρή Λίμνη»