ΚΟΣΜΟΣ

«Οι Ρώσοι με έχουν σε βίντεο με τρελές σεξουαλικές πράξεις»: Νέο σκάνδαλο με τον Χάντερ Μπάιντεν

Ο Χάντερ Μπάιντεν
Ο Χάντερ Μπάιντεν με τον πατέρα του, νυν πρόεδρο των ΗΠΑ.
AP

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ εμφανίζεται σε νέο βίντεο να λέει σε ιερόδουλη πως Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών έκλεψαν laptop του.

Ο Χάντερ Μπάιντεν, γιος του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ισχυρίστηκε πως Ρώσοι έκλεψαν άλλο ένα από τα laptops του για να τον εκβιάσουν ενώ ο ίδιος βρισκόταν στα πρόθυρα υπερβολικής δόσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, υποστηρίζεται στο δημοσίευμα, θα σημαίνει ότι ο Χάντερ Μπάιντεν έχει χάσει συνολικά τρεις υπολογιστές (ο πρώτος είχε αφεθεί σε κατάστημα υπολογιστών στο Ντέλαγουερ και ο δεύτερος κατασχέθηκε από ομοσπονδιακούς πράκτορες) που μπορεί να περιέχουν, μεταξύ άλλων, ευαίσθητες πληροφορίες για τον Αμερικανό πρόεδρο, καθώς και «άβολες» εικόνες, βίντεο και επικοινωνίες του γιου του.

Το τρίτο laptop φέρεται να αγνοείται ακόμα: Όπως είχε πει ο ίδιος σε μια ιερόδουλη σε συζήτηση που κατεγράφη σε κάμερα, το πήραν Ρώσοι έμποροι ναρκωτικών μετά από πάρτι στο Λας Βέγκας.

Αφού είχε τραβήξει βίντεο, χρησιμοποιώντας το laptop του, με τον ίδιο να κάνει σεξ με τη γυναίκα τον Ιανουάριο του 2019, ο Χάντερ Μπάιντεν είχε αφήσει την κάμερα να συνεχίζει να τραβάει, καθώς μιλούσε για τις περιπέτειές του επί 18 ημέρες στο Λας Βέγκας, όπου «πήγαινε από σουΐτα σε σουΐτα».

«Ξόδεψα γ… τρελά ποσά χρημάτων» φαίνεται να λέει. «Ήμουν με αυτούς τους τύπους. Ένας τύπος ήταν, όχι σαν εσένα τέλος πάντων…κάθε βράδυ έλεγε πως ‘θα έχει πολύ κόσμο, τρελό πάρτι’, και κάθε βράδυ δεν ήταν κανείς».

Οι ισχυρισμοί του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να στοχεύθηκε στο πλαίσιο επιχείρησης με σκοπό να βρεθούν «τρωτά σημεία» του Τζο Μπάιντεν.

Μιλώντας για το τρίτο laptop του, ο Χάντερ περιγράφει πώς «εκλάπη» ένα βράδυ το καλοκαίριο του 2018, όταν ήταν στα πρόθυρα υπερβολικής δόσης. «Πήγα στη μπανιέρα μόνος μου…και κάθομαι εκεί και είναι το τελευταίο που θυμάμαι. Και δεν λιποθυμώ, ποτέ. Ξυπνάω που και οι μόνοι που είναι εκεί είναι ο Μιγκέλ, ο τύπος να τρέχει σαν μανιακός γύρω να μαζεύει πράγματα, εντάξει- Και ο Μιγκέλ, και ο Πιρς, αυτός ο τύπος, ο φίλος του. Είχαν διώξει τους πάντες. Και είχαν καθαρίσει όλο το μέρος, τα πάντα, εντάξει; Και ετοιμάζονταν να φύγουν, και ξύπνησα. Και ήταν εκεί αυτή η 35χρονη Ρωσίδα, πολύ ωραία, φυσική μελαχρινή. Αρνήθηκε να φύγει και δεν καλούσαν ασθενοφόρο. Και δεν ήξερα αν ήμουν νεκρός ή όχι, στην αρχή».

Όπως είπε, κατάλαβε αργότερα ότι ο υπολογιστής του έλειπε. «Νομίζω ότι εκείνος ο τύπος έκλεψε τον υπολογιστή μου. Νομίζω ότι οι τρεις τους, οι τρεις τύποι που ήταν σαν μικρή ομάδα. Ο έμπορος και οι δύο τύποι του, τους πήγα παντού».

Στη συνέχεια λέει στην ιερόδουλη πως ο υπολογιστής ήταν γεμάτος με βίντεο ερωτικού περιεχομένου: «Με έχουν να κάνω αυτό (αναφερόμενος στο σεξ που είχαν μόλις κάνει)…με έχουν σε βίντεο να κάνω τρελό γ…σεξ, ξέρεις».

Όταν η ιερόδουλη τον ρωτάει αν φοβάται μήπως τον εκβιάσουν, απαντά «ναι, κατά κάποιον τρόπο».

«Ο μπαμπάς μου πάει για πρόεδρος…μιλάω συνέχεια για αυτό» προσθέτει στη συνέχεια.

Πηγή: Daily Mail

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης στο Newsbomb.gr: Δεν θα πάμε σε νέο lockdown - Η μετάλλαξη Δέλτα θέλει κοινή λογική