ΚΟΣΜΟΣ

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix

Μίκαελ Σουμάχερ: «Ραγδαία η βελτίωση της υγείας του» - Αποκαλύψεις από ντοκιμαντέρ του Netflix
AP IMAGES

Μίκαελ Σουμάχερ: Χαμόγελα φέρνει στους οπαδούς του Μίκαελ Σουμάχερ ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο κάνει λόγο για «ραγδαία βελτίωση» στην υγεία του Γερμανού θρύλου της Formula 1.

Έχουν περάσει 8 χρόνια από την ημέρα που ο Μίκαελ Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις Άλπεις, με την πορεία της υγείας του να παραμένει μυστήριο.

Όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με την υγεία του Γερμανού πιλότου φέρνει στη δημοσιότητα τις τελευταίες εξελίξεις οι οποίες προκαλούν πολλά χαμόγελα. Ο Ζαν Τοντ, ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της Ferrari, μίλησε στην κάμερα και τόνισε πως ο «Σούμι» πηγαίνει από το καλό στο... καλύτερο!

«Βελτιώνεται. Αργά αλλά σταθερά, αλλά βελτιώνεται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τοντ, σε μια πολύ σπάνια αποκάλυψη για την υγεία του Σουμάχερ, καθώς η οικογένειά του δεν διαρρέει το παραμικρό.

Το ντοκιμαντέρ θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και έχει σκηνοθετηθεί από τους Hanns-Bruno Kammertons, Vanessa Nocker και Michael Wech, ενώ φιλοξενούνται δηλώσεις μελών της οικογένειας του θρυλικού πιλότου.

Να σημειωθεί πως ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι κάτοχος 7 πρωταθλημάτων Formula 1, τα οποία κατέκτησε μέσα στη δεκαετία 1994-2004.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κίνηση ΤΩΡΑ: Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην άνοδο του Κηφισού λόγω τροχαίου

«Για τη γυναίκα μου»: Έμπλεξε άσχημα ο Πέτρος Φιλιππίδης...

Mad Clip: Σήμερα η κηδεία του τράπερ - Θα μεταδοθεί live από YouTube