ΚΟΣΜΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε σορός που ταιριάζει με την 22χρονη

Γκάμπι Πετίτο
Δραματικές ανακοινώσεις από το FBI για την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει στις ΗΠΑ
AP PHOTO

Δραματικές ανακοινώσεις από το FBI για την εξαφάνιση της Γκάμπι Πετίτο, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει στις ΗΠΑ

Ραγδαίες είναι τις τελευταίες ώρες οι εξελίξεις με την υπόθεση της εξαφάνισης της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ με το FBI να ανακοινώνει ότι εντοπίστηκε σορός «που ταιριάζει με την περιγραφή» της νεαρής κοπέλας η οποία αγνοείται μετά το ταξίδι που ξεκίνησε με τον αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι.

«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της Γκάμπι. Όπως κάθε γονιός μπορεί να φανταστεί πρόκειται για μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια και τους φίλους. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί τους. Σας ζητούμε να σεβαστείτε τις στιγμές καθώς θρηνούν την απώλεια της κόρης τους» δήλωσε ο πράκτορας Τσαρλς Τζόουνς γνωστοποιώντας το εύρημα του FBI.

Τα ανθρώπινα υπολείμματα εντοπίστηκαν στο εθνικό πάρκο Grand Teton στο Γουαϊομινγκ. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 23χρονου Λόντρι στη Φλόριντα καθώς η αστυνομία τον έχει χαρακτηρίσει ως person of interest για την εξαφάνιση της Πετίτο.

Σύμφωνα με τον Τζόουνς «δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα στο 100% η ιατροδικαστική ταυτοποίηση αλλά η οικογένεια έχει ενημερωθεί για τα ευρήματά μας. Η αιτία του θανάτου για την ώρα δεν έχει καθοριστεί».

Το χρονικό της εξαφάνισης της 22χρονης

Η 22χρονη Γκαμπριέλ Πετίτο είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, ξεκινώντας ένα ταξίδι με ένα φορτηγάκι, που επρόκειτο να διαρκέσει 4 μήνες και τους σταθμούς του οποίου μοιραζόταν συχνά το ζευγάρι με τους χρήστες του Instagram και του YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του road trip, με φόντο εντυπωσιακά τοπία σε εθνικά πάρκα της αμερικανικής Δύσης, διακρίνεται η ξανθιά κοπέλα με τα γαλάζια μάτια να διασχίζει έναν ποταμό σε κάποιο φαράγγι ή να κατεβαίνει από αμμόλοφους.

Ωστόσο, μονάχα ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε στην οικία τους στη Φλόριντα την 1η Σεπτεμβρίου, ήτοι 10 ημέρες προτού η οικογένεια της Γκάμπριελ αναφέρει την εξαφάνισή της, σύμφωνα με την αστυνομία του Νορθ Πορτ, όπου το ζευγάρι διαμένει.

Τη νεαρή γυναίκα, η τελευταία επαφή της οποίας με την οικογένειά της ήταν στα τέλη Αυγούστου, την είχαν δει τελευταία φορά στο μεγαλοπρεπές εθνικό πάρκο Γκραντ Τέτον, στο Ουαϊόμινγκ.

Οι αρχές πιστεύουν πως ο Λόντρι ήταν το τελευταίο άτομο που είδε την Πετίτο πριν εξαφανιστεί. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η αστυνομία βρήκε το βαν με το οποίο ταξίδευε το ζευγάρι, στο σπίτι που έμενε η Πετίτο με τον Λόντρι και τους γονείς του στο Νορθ Πορτ. Ο Λόντρι φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι του την 1η Σεπτεμβρίου, ανέφερε η αστυνομία σε δελτίο Τύπου.

Η αδερφή του Λόντρι, Κέισι δήλωσε στην εκπομπή του ABC, «Good Morning America»: «Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε να βρεθεί η Γκάμπι ασφαλής. Είναι σαν αδερφή μου και τα παιδιά μου την αγαπούν πολύ. Το μόνο που θέλω είναι να επιστρέψει σώα και υγιής και πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση» είπε προσθέτοντας πως δεν έχει μιλήσει με τον αδερφό της από τότε που επέστρεψε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Μετέφερε 4,5 κιλά κοκαϊνης με «ξεκάρφωμα» τον 11χρονο γιο της και σφραγίδα «Dior»

AUKUS: Ιδού γιατί έφυγαν οι ΗΠΑ από το Αφγανιστάν - Ο νέος ψυχρός πόλεμος

Αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη δόση: Οι ανακοινώσεις, η υποχρεωτικότητα και τα «καυτά» ερωτήματα