ΚΟΣΜΟΣ

Squid Game: Απίστευτη γκάφα με τον αριθμό του τηλεφώνου στη νέα σειρά-φαινόμενο του Netflix

Squid Game: Απίστευτη γκάφα με τον αριθμό του τηλεφώνου στη νέα σειρά-φαινόμενο του Netflix

Το Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού) έχει σαρώσει παγκοσμίως, όμως «γεννήθηκε» ένα απίστευτο πρόβλημα από τους θεατές

Τις τελευταίες μέρες όλοι μιλούν, βλέπουν και σχολιάζουν μια κορεάτικη σειρά στο Netflix που έχει καταφέρει να γίνει νούμερο ένα στις ΗΠΑ αλλά και σε όλο τον κόσμο. Το Squid Game (Το παιχνίδι του Καλαμαριού) σαρώνει τα πάντα και έχει γίνει νούμερο ένα και στην Ελλάδα.

Όσοι θα έχετε παρακολουθήσει τουλάχιστον το πρώτο επεισόδιο, θα έχετε δει την κάρτα με έναν τηλεφωνικό αριθμό, όπου δίνει ένας μυστηριώδης άνδρας στους διαγωνιζόμενους του παιχνιδιού. Το Netflix όμως δεν είχε προβλέψει το τι θα ακολουθήσει.

Ο αριθμός που φαίνεται στην κάρτα ανήκει σε ιδιώτη και όπως μεταδίδει το Money Today σε μετάφραση του Koreaboo, από την ημέρα που προβλήθηκε η σειρά, δέχεται ασταμάτητα κλήσεις.

Ο ανώνυμος κάτοχος του αριθμού αυτού ανέφερε σε δήλωσή του:

«Λαμβάνω συνεχώς κλήσεις και μηνύματα χωρίς τελειωμό, 24/7, κάτι που με φτάνει στο σημείο να μη μπορώ να συνεχίσω με τη ζωή μου. Αυτός είναι ο αριθμός που χρησιμοποιουν εδώ και πάνω από 10 χρόνια και βρίσκομαι επίσης προ εκπλήξεως.

Περίπου 4.000 κλήσεις την ημέρα δέχομαι. Δεν το είχα καταλάβει μιας και δεν είχα πιάσει τη σειρά. Κάποιος που με έκανε φάρσα μου είπε πως ο αριθμός μου εμφανίζεται στη σειρά.»

Τελικά η παραγωγή επικοινώνησε μαζί της και της πρόσφεραν κάποια χρήματα για να λυθεί το πρόβλημα, την πρώτη να της δώσουν περίπου 1 εκ. κορεατικά γουάν ($847) και 5 εκ. κορεατικά γουόν ($4,240). Εκείνη δε δέχτηκε και η παραγωγή αναγκάστηκε να της πει απλώς «να αλλάξει αριθμό» καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στην τρέχουσα κατάσταση.

Η παραγωγή του Netflix και του Squid Game δήλωσε:

«Δεν μπορούν να κάνουμε κάτι επειδή ο αριθμός κυκλοφορεί ήδη παντού και δεν είναι ότι το κάναμε επίτηδες.»

Δυστυχώς, ακόμα δεν έχει δοθεί τέλος στην υπόθεση από τις 27 Σεπτεμβρίου με το Netflix να διατυπώνει ξανά πως προσπαθεί να επιλύσει το πρόβλημα.