ΚΟΣΜΟΣ

Το τερμάτισε ο Μπαχτσελί: Απειλεί με... γιαταγάνι στο χέρι - Νέο προπαγανδιστικό σόου

Το τερμάτισε ο Μπαχτσελί: Απειλεί με... γιαταγάνι στο χέρι  - Νέο προπαγανδιστικό σόου

Τουρκικές προκλήσεις: Κάλεσμα προς τους «Γκρίζους Λύκους» έκανε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο ηγέτης του «Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης», να έχουν πάντα έτοιμο ένα σπαθί στο χέρι!

Νέο προκλητικό σόου από τον Ντεβλέτ Μπαχτσελί, τον ηγέτη του «Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης», ο οποίος εμφανίστηκε με ένα γιαταγάνι στο χέρι στέλνοντας εμμέσως μηνύματα προς ΗΠΑ, Γαλλία και... Ελλάδα!

«Όμορφοι άνθρωποι του εθνικιστικού κινήματος, παιδιά μου. Στο χέρι σας πάντα να έχετε ένα μολύβι, όμως όταν χρειαστεί να έχετε και το σπαθί σας!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηγέτης του Κόμματος Εθνικιστικής Δράσης μιλώντας σε συνέδριο.

Να σημειωθεί πως ο Μπαχτσελί είναι ο άνθρωπος που στηρίζει την κυβέρνηση του Ερντογάν.

Την ίδια ώρα, τα τουρκικά ΜΜΕ συνεχίζουν να δείχνουν την έντονη δυσαρέσκεια της κυβέρνησης της γείτονος όχι μόνο για την ελληνογαλλική συμφωνία, αλλά και για τη νέα ελληνοαμερικανική συμφωνία. «Αμερικανικές δυνάμεις 40 χλμ από τα τουρκικά σύνορα» σημειώνει χαρακτηριστικά η Χουριέτ για την Αλεξανδρούπολη παραθέτοντας φωτογραφία Αμερικανών και Ελλήνων στρατιωτών με τις σημαίες τους, ενώ αναφέρεται ότι η αμερικανική και η γαλλική σημαία θα κυματίζουν και σε άλλες ελληνικές περιοχές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Προσοχή! Έρχεται νέα επιδείνωση - «Θα θυμίσει "Ιανό" η νέα ισχυρή κακοκαιρία» (vid)

Γιώργος Φίλης στο Newsbomb.gr: «Θερμό» επεισόδιο με Τουρκία και σύντομα – Να είμαστε προετοιμασμένοι

Άγρια καταδίωξη με πυροβολισμούς στο κέντρο της Αθήνας – Προσπάθησε να εμβολίσει αστυνομικούς