ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Σοκάρει η πρώην φίλη του Γερμανού παιδόφιλου - Τι αποκάλυψε για τη μοιραία νύχτα

Oι γονείς της Μαντλίν
Oι γονείς της Μαντλίν
A.P

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το βράδυ που εξαφανίστηκε η μικρή Μαντλίν Μακάν από την Πορτογαλία το 2007 και τον βασικό ύποπτο Κριστιάν Μπρικνέρ φέρνει στο φως δημοσίευμα της Daily Mail

Η εφημερίδα δημοσιεύει αποκλειστική συνέντευξη απο την πρώην σύντροφο του καταδικασμένου Γερμανού παιδόφιλου, Nakscije Miftari. Η 25χρονη σήμερα κοπέλα -που ήταν 17 ετών όταν έβγαινε με τον Κριστιάν Μπρικνέρ- λέει ότι ο πρώην φίλος της παραδέχτηκε πως ήταν κοντά στο διαμέρισμα των Μακάν τη νύχτα που εξαφανίστηκε η μικρή.

«Τον ρώτησα και μου είπε: «Ξέρω για τη Μάντι, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας».

Όπως λέει η πρώην φίλη του δεν απάντησε δημόσια στην ερώτηση, παρά μόνο όταν έφυγαν από το πάρτι, καθώς εκείνη επανέφερε το θέμα όταν ήταν οι δυό τους. «Θυμάμαι ότι δεν απάντησε στην ερώτηση. Όταν έφυγαν, ρώτησα για τη Mάντι καθώς δεν ήξερα τίποτα για αυτήν», είπε χαρακτηριστικά.

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται καθώς οι Γερμανοί εισαγγελείς στρέφουν εκ νέου την προσοχή τους στον 44χρονο Μπρικνέρ. Είναι πεπεισμένοι ότι εκείνος απήγαγε την Μαντλίν από το θέρετρο Ocean Club στην Praia da Luz στις 3 Μαΐου 2007, αλλά αγωνίζονται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Η δραματική μαρτυρία της πρώην φίλης του – την οποία έχει ήδη μοιραστεί με τη γερμανική αστυνομία – είναι η πρώτη στην οποία ο Μπρίκνερ φέρεται να ομολόγησε ότι βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος.

Μιλώντας για πρώτη φορά, η Miftari είπε πόσο τρομοκρατημένη ήταν από τον βίαιο έλεγχο που της ασκούσε εκείνος και πόσο σοκαρίστηκε όταν ανακάλυψε το νοσηρό ενδιαφέρον του για την παιδική πορνογραφία με νεαρά ξανθά κορίτσια.

Ήταν μόλις 17 ετών το 2013 όταν συνάντησε τον φαινομενικά γοητευτικό και γενναιόδωρο ιδιοκτήτη ενός καταστήματος περιπτέρου στο Μπράουνσβαϊγκ, όπου είχε πάει να αγοράσει γλυκά.

O Mπρικνέρ με την πρώην φίλη τουDaily Mail

«Την πρώτη φορά που τον είδα, μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο στο περίπτερο. Άφησε το τηλέφωνο και είπε: Γεια σας κυρία, πώς μπορώ να σας βοηθήσω;» Έντυπωσιάστηκα καθώς κανείς δεν με είχε αποκαλέσει κυρία μέχρι τότε» λέει

«Μου ζήτησε να ρίξω μια ματιά και να διαλέξω αυτό που ήθελα. Στη συνέχεια, όταν τον ρώτησα πόσα πρέπει να πληρώσω, μου είπε: Τίποτα, μια κυρία δεν χρειάζεται να πληρώσει στο περίπτερο μου». Παρά το γεγονός ότι είχε λιγότερα από τα μισά του χρόνια, άρχισαν να βγαίνουν και εκείνη σκεφτόταν ακόμη και το γάμο.

Αλλά περίπου ένα χρόνο μετά τη σχέση τους, βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του τηλέφωνο και στο φορητό υπολογιστή του, σε μεγάλο βαθμό με ξανθά κορίτσια. Ο Μπρικνέρ εμφανιζόταν επίσης σε μερικά από τα βίντεο.

Όταν εκείνη έθιξε το θέμα, ο Μπρικνέρ που παραμένει φυλακισμένος σήμερα για άλλα αδικήματα, της εξαπέλυσε άγρια επίθεση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr

Σέρρες: Τρία σφυρίγματα και μετά σιγή - Σκότωσε τον αγροφύλακα για να βοσκήσει τα κατσίκια του