ΚΟΣΜΟΣ

Σοκαρισμένη η σύντροφος του Τράβις Σκοτ, Κάιλι Τζένερ - «Μάθαμε οτι πέθαναν άνθρωποι μετά το σόου»

H Kάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ
H Kάιλι Τζένερ με τον Τράβις Σκοτ
AP

Η 24χρονη Κάιλι Τζένερ παρακολούθησε τo φεστιβάλ του αγαπημένου της Τράβις Σκοτ, μαζί με την κόρη τους και την αδερφή της Κένταλ. Δηλώνει σοκαρισμένη για το θάνατο 8 ανθρώπων που ποδοπατήθηκαν από το πλήθος.

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και «εκατοντάδες» άλλοι τραυματίστηκαν στις σκηνές χάους που εκτυλίχθηκαν στο φεστιβάλ Astroworld στο Τέξας. Στο κοινό, αλλά όχι πολύ κοντά στη σκηνή όπως προκύπτει, βρισκόταν και η έγκυος Κάιλι Τζένερ με την μολις 3 ετών κόρη τους Στόρμι και την αδερφή της Κένταλ.

Η Κάιλι δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram όπου ένα ασθενοφόρο, προσπαθεί να περάσει μέσα από το πλήθος, γεγονός για το οποίο δέχθηκε έντονες επικρίσεις. Η ίδια λέει οτι πληροφορήθηκαν την τραγωδία, μετά το φεστιβάλ.

Άλλα σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφόρησαν από τη συναυλία δείχνουν ανθρώπους να κείτονται αναίσθητοι μέσα στο πλήθος, την ώρα που αστυνομικοί και προσωπικό έκτακτης ανάγκης προσπαθούν να τους συνεφέρουν.

Δεκαεπτά άνθρωποι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, με 11 από αυτούς να παθαίνουν καρδιακή ανακοπή. Η διήμερη εκδήλωση -στην οποία συμμετείχαν 50.000 άνθρωποι- ήταν sold out , καθώς ακυρώθηκε πέρυσι λόγω κορονοϊού

Η Kάιλι Τζένερ είπε ότι δεν ήξερε ότι πέθαναν άνθρωποι στο φεστιβάλ Astroworld του συντρόφου της, παρά μετά το σόου. Η 24χρονη σταρ των ριάλιτι έστειλε τα «θερμά της συλλυπητήρια» στις οικογένειες των οκτώ ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους .

«Ο Tράβις και εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με πάνε σε όλους όσοι έχασαν τη ζωή τους, τραυματίστηκαν ή επηρεάστηκαν ούτως ή άλλως από τα χθεσινά γεγονότα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν γνωρίζαμε κανένα θάνατο έως ότου κυκλοφόρησαν τα νέα μετά το σόου και σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίζαμε τα γυρίσματα ή το σοου».

H Kάιλι παρακολουθεί τη συναυλία με την 3χρονη κόρη τους

Η επιχειρηματίας δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί.Το ίδιο και η αδερφή της και η μικρή κόρη του ζεύγους «Όλοι είναι σοκαρισμένοι και αναστατωμένοι. Η Κάιλι και η Κένταλ ήταν στο κοινό, αλλά δεν τραυματίστηκαν. Ο Τράβις δεν θα εμφανιστεί απόψε. Η συναυλία ακυρώνεται», ενημέρωσε πηγή το περιοδικό People.

Ο Σκοτ φαίνεται πως συνέχισε να παίζει, την ώρα που οκτώ άνθρωποι ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου, με τους αυτόπτες μάρτυρες να λένε ότι ο χώρος έμοιαζε με «πάτωμα από σώματα».

Αν και ο ράπερ ολοκλήρωσε την 75λεπτη ερμηνεία του, κάποια στιγμή ακούγεται να καλεί σε βοήθεια. Σε ένα άλλο βίντεο στέκεται αμήχανος σε μια πλατφόρμα με το μικρόφωνό του, ενώ από κάτω εκτυλίσσεται χάος.

Εν τω μεταξύ, το TMZ ανέφερε ότι ένα «πρόσωπο κλειδί» που συνδέεται με το Astroworld είπε ότι το βράδυ της Παρασκευής ήταν στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα μιας «στοχευμένης επίθεσης» καθώς «κάποιος από το πλήθος τρελάθηκε και άρχισε να κάνει ένεση σε ανθρώπους με κάποιο είδος ναρκωτικού, το οποίο προκάλεσε πανικό και στη συνέχεια χάος».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Houston Chronicle, το θανατηφόρο περιστατικό της Παρασκευής δεν ήταν το πρώτο που η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας στοχοποιούνταν για παραβιάσεις στην ασφάλεια και άλλα λάθη και παραλείψεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Τούνη: Απάντησε για την οικειοθελή της αποχώρηση από το «J2US» και τις φήμες περί εγκυμοσύνης

«Με ακινητοποίησε βίαια στον τοίχο και με βίασε» - Σοκάρουν οι καταθέσεις κατά γνωστού ηθοποιού

Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Αττική; Τέσσερις σεισμολόγοι απαντούν στο Newsbomb.gr