ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο! Youtuber διοργάνωσε το πραγματικό «Squid Game» και μοίρασε μισό εκατ. δολάρια (video)

Απίστευτο! Youtuber διοργάνωσε το πραγματικό «Squid Game» και μοίρασε μισό εκατ. δολάρια (video)
Ότι πιο κοντινό έχουμε δει στη σειρά.
Youtube: MrBeast

Η δημοφιλής κορεατική σειρά του Netflix, Squid Game, αναδημιουργήθηκε από τον YouTuber «MrBeast».

Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες από θαυμαστές, να αντιγράψουν σκηνές, από τη σειρά που «έσπασε» όλα τα ρεκόρ στο Netflix.

Κάποιοι έχουν επιχειρήσει να φτιάξουν το «dalgona candy» το κορεάτικο γλυκό που μάθαμε από το «Squid Game», άλλοι αγόρασαν τα ρούχα που είδαμε να φορούν οι ηθοποιοί στη σειρά, ενώ υπήρξε ακόμη και εκδήλωση «Squid Game» στο Ντουμπάι.

Η… τρέλα μπορεί να έχει μειωθεί, αλλά ο YouTuber «MrBeast» το πήγε σε άλλο επίπεδο και δημιούργησε ένα πραγματικό «Squid Game» που ίσως είναι ότι πιο κοντινό έχουμε δει στη σειρά.

Στο πραγματικό «Squid Game» που διοργάνωσε ο δημοφιλής Youtuber, συμμετείχαν 456 συμμετέχοντες όπως και στη σειρά του Netflix και ξεκίνησε με το παιχνίδι «Red Light Green Light».

Στο παιχνίδι, οι παίκτες φυσικά δεν σκοτώνονταν, αλλά αυτό που έκανε ο «MrBeast» ήταν να βάλει μια συσκευή δεμένη μέσα στα ρούχα τους, η οποία έσκαγε όταν αποκλείονταν.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, τα παιχνίδια που είδαμε στη σειρά έγιναν και στην πραγματικότητα, βέβαια με κάποιες παραλλαγές. Στο τέλος έμειναν έξι παίκτες που πάλεψαν για 456.000 δολάρια!

Το χρηματικό ποσό ήταν σταθερό από την αρχή και στο τέλος για να βγει ο νικητής, οι παίκτες έπαιξαν μουσικές καρέκλες, με τον παίκτη «νούμερο 79» να κερδίζει το έπαθλο. Το βίντεο του «MrBeast» έχει γίνει viral στο διαδίκτυο, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 21 εκατ. προβολές μέσα σε μόλις 10 ώρες!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θα καλέσει επιτέλους ο εισαγγελέας τον Άρη Πορτοσάλτε για διασπορά ψευδών ειδήσεων;

The Bachelor: Πλάνταξε στο κλάμα η Αθηνά - Άναυδος ο Αλέξης Παππάς (video)

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram