ΚΟΣΜΟΣ

Κάρλος Σαντάνα: Υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς - Ακύρωσε τις εμφανίσεις του (vid)

Κάρλος Σαντάνα επέμβαση καρδιάς
Το βίντεο που δημοσίευσε στα social media
Twitter

Ο Κάρλος Σαντάνα υποβλήθηκε με επιτυχία σε εγχείρηση καρδιάς και ακυρώνει αρκετές παραστάσεις στο Λας Βέγκας που είχαν προγραμματιστεί για τον Δεκέμβριο.

Σε βίντεο που ανέβασε ο μουσικός Κάρλος Σαντάνα στα social media την Τετάρτη (1/12), ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με την υγεία του. Όπως είπε ζήτησε από τη σύζυγό του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο το Σάββατο γιατί είχε «ένα πρόβλημα στο στήθος». Όταν πήγαν εκεί «διαπιστώσαμε ότι πρέπει να προσέχω λίγο», πρόσθεσε.

Ο Σαντάνα ανακοίνωσε ότι θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα για να ξεκουραστεί. «Όταν θα παίξω για εσάς, θα το κάνω όπως συνηθίζω, δίνοντας το 150%. Δεν θα εμφανιζόμουν αν δεν μπορούσα να το κάνω», συμπλήρωσε.

Η επέμβαση και η ανάρρωση του νικητή των 10 Grammy οδήγησαν στην ακύρωση των συναυλιών του στο Mandalay Bay Resort and Casino μέχρι το τέλος του έτους. Ο Μιχαήλ Βριώνης, πρόεδρος της Universal Tone Management τόνισε ότι «ο Κάρλος τα πάει φανταστικά και ανυπομονεί να επιστρέψει σύντομα στη σκηνή».

Νωρίτερα φέτος, ο Σαντάνα κυκλοφόρησε το άλμπουμ "Blessings and Miracles", το οποίο περιλαμβάνει συνεργασίες με τους Rob Thomas, Chris Stapleton και άλλους.

Με πληροφορίες από: Associated Press

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετάλλαξη Όμικρον: Έλληνας από τη Νότια Αφρική το πρώτο κρούσμα – Εντοπίστηκε στην Κρήτη

Εμβόλια Moderna και Pfizer: Ποιο είναι αποτελεσματικότερο – Τι δείχνει νέα έρευνα

Γιάννα Αγγελοπούλου: Έχω κάνει τα πάντα εκτός από λίφτινγκ, αυτό έχω πάντα στην τσάντα μου