ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλόνισε ο ηθοποιός Νικ Κάνον: Ανακοίνωσε on air ότι πέθανε ο πέντε μηνών γιος του

O Nικ Κάνον
O Nικ Κάνον

Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και ράπερ Νικ Κάνον μίλησε χθες (7/12) δημόσια στο τοκ σόου του για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, Ζεν που έφυγε απο τη ζωή σε ηλικία μόλις 5 μηνών.

Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και ράπερ Νικ Κάνον μίλησε χθες (7/12) δημόσια στο τοκ σόου του για τις τελευταίες στιγμές του γιου του, Ζεν. Στο συγκινητικό στιγμιότυπο που κάνει το γύρο του κόσμου, ο 41χρονος ξεσπάει σε κλάματα, όταν αποκαλύπτει ότι ο μόλις 5 μηνών γιος του, ο οποίος γεννήθηκε τον Ιούνιο, πέθανε την Κυριακή μετά από μάχη με τον καρκίνο του εγκεφάλου.

Ο 41χρονος παρουσιαστής μοιράστηκε με το κοινό του, το ιστορικό της ασθένειας του γιού του, λέγοντας ότι περίμενε μια επίσκεψη ρουτίνας όταν πήγε το αγοράκι του στο γιατρό για να εξετάσει έναν επίμονο βήχα. Ο γιατρός διαπίστωσε ότι είχε αρχίσει να συσσωρεύεται υγρό στο κεφάλι του και ανακάλυψαν έναν όγκο που απαιτούσε άμεση χειρουργική επέμβαση.

Όπως είπε, ο Κάνον, ο όγκος μεγάλωσε πολύ γρήγορα και η ασθένεια επιδεινώθηκε πολύ την Ημέρα των Ευχαριστιών. Ο Κάνον που μαγνητοσκοπεί την εκπομπή του στη Νέα Υόρκη, πήγε άμεσα στην Καλιφόρνια για να δει τον γιο του.

«Αυτό το Σαββατοκύριακο, έκανα προσπάθεια για να περάσω τον πιο ποιοτικό χρόνο που μπορούσα να περάσω με το Ζεν» είπε βαθειά συγκινημένος ο Κάνον. Όπως αποκάλυψε, πήγαν μαζί μία βόλτα στη θάλασσα και στη συνέχεια μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στο αεροδρόμιο και να επιστρέψει στη δουλειά.

Έκανε όμως αναστροφή και γύρισε πίσω, με σκοπό να μπορέσει να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με τον Ζεν. «Όχι μόνο είδαμε τον ήλιο να ανατέλλει, αλλά τον είδαμε και να δύει», είπε ο Κάνον που αφιέρωσε το σόου της Τρίτης στο γιό του. Ο Ζεν ήταν το έβδομο παιδί του Κάνον, το οποίο απέκτησε με το μοντέλο Αλίσα Σκοτ. Έχει επίσης από δύο παιδιά με τις Μαράϊα Κάρει, Μπρίτανι Μπελ και Αμπι ντε Λα Ρόζα

«Θα σε αγαπώ στην αιωνιότητα», έγραφε η Σκοτ σε ανάρτησή της στο Instagram μετά τη γέννηση του μωρού φέτος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Αντίστροφη μέτρηση! Πότε έρχονται Ελλάδα – Πώς η Ελλάδα εκτόξευσε τις πωλήσεις του μαχητικού

Πώς ο κορονοϊός «πλήγωσε» το σώμα του ανθρώπου: Τριχόπτωση, ξηροφθαλμία και προβλήματα στην καρδιά

Αργίες 2022: Δείτε όλες τις ημερομηνίες και τα τριήμερα της νέας χρονιάς