ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Boυλιάζει» στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν - Στις λαϊκές πουλάνε...κομμάτια απο λάχανο

Βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν
Βυθίζεται στις δημοσκοπήσεις ο Ερντογάν
A.P

Tουρκία: Ο Ερντογάν «βυθίζεται» μαζί με την τουρκική οικονομία, καθώς εντείνεται η δυσαρέσκεια των πολιτών που δυσκολεύονται πλέον να αγοράσουν ακόμη και..ένα ολόκληρο λάχανο, οπως φαίνεται σε ένα νέο βίντεο που έγινε viral

Το αδιέξοδο των Τούρκων πολιτών και η δυσκολία τους να γεμίσουν ακόμη και το καθημερινό τραπέζι αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις που είναι πλέον κόλαφος για τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας Operations Research, σε περίπτωση προεδρικών εκλογών η Εθνική Συμμαχία της αντιπολίτευσης θα αποσπούσε το 40,2% των ψήφων και η προεδρική Συμμαχία υπό τον Ερντογάν 32,5%.

Παράλληλα το 64,7% των ερωτηθέντων θεωρεί πως εάν οι εκλογές διεξάγονταν την επόμενη Κυριακής, νικητής θα ήταν ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης, ενώ το 57,9% θέλει διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Το «δράμα» της τουρκικής οικονομίας

Το 52,5% δήλωσε πως τον προηγούμενο μήνα δεν πλήρωσε κάποιο λογαριασμό ή δεν μπόρεσε να καλύψει μία βασική ανάγκη, ενώ στο 46% των σπιτιών υπάρχει τουλάχιστον ένα άτομο το οποίο αναζητεί δουλειά και είναι άνεργος.

Οι αυξήσεις τιμών σε ενέργεια, ενοίκια και βασικά είδη διατροφής πλήττουν πρωτίστως τα μεσαία στρώματα της κοινωνίας που πλέον βγαίνουν μαζικά στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στον Ερντογάν και το «ανορθόδοξο» οικονομικό του μοντέλο.

Το 1/4...του λάχανου αγοράζουν πλέον οι πολίτες

Την ίδια ώρα, viral έγινε στα κοινωνικά δίκτυα, βίντεο μικροπωλητή λαϊκής αγοράς, που παρουσιάζει ένα μισοκομμένο λάχανο, λέγοντας πως νωρίτερα κατάφερε να πουλήσει το 1/4.

«Πριν από λίγο πελάτης αγόρασε 1/4 του λάχανου, το μισό του μισού δηλαδή. Αν υπάρχουν κάποιοι που ακόμη λένε πως η οικονομία πάει καλά, ας πετάξουν τα γυαλιά τους και ας κοιτάξουν λίγο γύρω τους» σχολίασε ο ίδιος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο: Αρνητές του κορονοϊού «απήγαγαν» διευθυντή Γυμνασίου και του πέρασαν χειροπέδες

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Το χάπι για το βάρος, οι απιστίες και το «την άκουσα» από την επιτυχία

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα: Αντί για μασάζ έκαναν ερωτικά ραντεβού

Αλεξανδρούπολη: 29χρονη πέθανε μετά τον ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της