ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε από κορονοϊό διάσημος Ισπανός τραγουδιστής

Πέθανε από κορονοϊό διάσημος Ισπανός τραγουδιστής
Θλίψη στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής από τον θάνατο του Ισπανού τραγουδιστή, Κάρλος Μαρίν
PIXABAY

Θλίψη στο χώρο της παγκόσμιας μουσικής από τον θάνατο του Ισπανού τραγουδιστή, Κάρλος Μαρίν

Δραματική κατάληξη είχε η μάχη με τον κορονοϊό για τον 53χρονο Ισπανό τραγουδιστή Κάρλος Μαρίν ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής σε νοσοκομείο του Μάντσεστερ στο οποίο νοσηλευόταν.

Οι γιατροί είχαν βάλει τον Μαρίν σε τεχνητό κώμα αφού τον διασωλήνωσαν στη ΜΕΘ καθώς διαπιστώθηκε ότι τα επίπεδα του οξυγόνου του ήταν σε κρίσιμα επίπεδα μετά τη νόσησή του με κορονοϊό στις 7 Δεκεμβρίου παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένος.

Ο Κάρλος Μαρίν ήταν βαρύτονος και μέλος του συγκροτήματος Il Divo από τη στιγμή της δημιουργίας του το 2003 μετά από ιδέα του βρετανού κριτή ταλέντων Σάιμον Κάουελ ο οποίος αποφάσισε να συγκροτήσει ένα κουαρτέτο κλασσικών τραγουδιστών παίρνοντας έμπνευση από το σχήμα τους «τρεις τενόρους» ανάμεσα στους οποίους και ο Λουτσιάνο Παραβότι.

Οι Il Divo που θεωρούνται αυτοί που ξεκίνησαν το μοντέλο της «popera» έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκατομμύρια δίσκους και έχουν πραγματοποιήσει συναυλίες τις οποίες έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από δύο εκατομμύρια θεατές.

«Με βαριά καρδιά σας ενημερώνουμε ότι ο φίλος και συνεργάτης μας Κάρλον Μαρίν πέθανε. Δεν θα υπάρξει άλλη φωνή σαν και αυτόν. Για 17 χρόνια οι τέσσερις μας συμμετείχαμε στο καταπληκτικό ταξίδι των Il Divo και θα μας λείψει» έγραψαν τα μέλη του συγκροτήματος για τον θάνατο του τραγουδιστή Κάρλος Μαρίν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού (video)

Επίδομα παιδιού - ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα θα πληρωθεί η 6η δόση - Πότε θα δουν λεφτά οι δικαιούχοι

Μετάλλαξη Όμικρον: Φόβοι για περισσότερα κρούσματα στην Ελλάδα – Τα μέτρα που «πέφτουν» στο τραπέζι