ΚΟΣΜΟΣ

Μπάλντουιν για την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»: «Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι»

Μπάλντουιν για την τραγωδία στα γυρίσματα του «Rust»: «Δεν περνάει μέρα που να μην το σκέφτομαι»
Η ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Άλεκ Μπάλντουιν ανέβασε ένα βίντεο στα social media στο οποίο εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όσους «του έστειλαν τόσο καλά λόγια» στον απόηχο του τραγικού δυστυχήματος στα γυρίσματα της ταινίας Rust.

Στο βίντεο που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram, ο ηθοποιός δηλώνει ότι δεν περνά ούτε μέρα χωρίς να σκεφτεί το τι συνέβη, αναφερόμενος στον πυροβολισμό στα γυρίσματα του «Rust», που κόστισε τη ζωή της διευθύντριας φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς.

«Ήθελα να αφιερώσω ένα λεπτό για να πω ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν τόσο καλά λόγια και ευχές και δύναμη και ελπίδα και προσευχές, σκέψεις και πολλή ενθάρρυνση», είπε ο ηθοποιός στο βίντεο. «Έλαβα εκατοντάδες email από φίλους, συγγενείς και συναδέλφους και ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω ακούσει εδώ και αρκετό καιρό για να μου στείλουν δύναμη και ευχές. Τους είμαι πραγματικά ευγνώμων».

Κάνοντας αναφορά στην τραγωδία κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας του, λέει ότι ανυπομονεί να «το αφήσω πίσω μου αυτό κατά μία έννοια. Όσοι εμπλεκόμαστε σε αυτό, ποτέ δεν θα το αφήσουμε πίσω μας, γιατί κάποιος πέθανε τόσο τραγικά. Δεν περνά μέρα που να μην το σκέφτομαι αυτό».

Ο σταρ του Saturday Night Live συνεχίζει λέγοντας ότι είναι στο σπίτι με την οικογένειά του, κάτι που είναι το μόνο που τον νοιάζει. «Είναι αλήθεια, με νοιάζει μόνο η σύζυγος και τα παιδιά μου, να προσπαθήσω να προχωρήσω με τη ζωή μου και να προσπαθήσω να αντέξω μια δύσκολη περίοδο», συμπληρώνει.

«Να είστε ασφαλείς, να φοράτε μάσκα, να κάνετε την ενισχυτική δόση. Μην αφήσετε τον Άγιο Βασίλη να κατέβει την καμινάδα χωρίς μάσκα», καταλήγει.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θετικός στον κορονοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο €300 σε αστυνομικό χωρίς μάσκα αφού έκοψε πρόστιμο για τον ίδιο λόγο σε πολίτη

Πέθανε ο Φρειδερίκος Χόντος: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 40 ετών

Εορταστικό ωράριο: Τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα την παραμονή των Χριστουγέννων