ΚΟΣΜΟΣ

Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο: To ζεύγος Μπάιντεν, οι Αμερικανοί στρατιώτες και ο...σκύλος Commander

To ζεύγος Μπάιντεν την ημέρα των Χριστουγέννων
To ζεύγος Μπάιντεν την ημέρα των Χριστουγέννων
ΑΡ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η σύζυγός του Τζιλ αντάλλαξαν ευχές με άνδρες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων από όλο τον κόσμο και τους ευχαρίστησαν για τις υπηρεσίες τους.

Στα πρώτα του Χριστούγεννα στον Λευκό Οίκο ο Τζο Μπάιντεν εγκωμίασε το «απέραντο κουράγιο» των Αμερικανών απέναντι στην πανδημία και τους κάλεσε να αναζητήσουν «το φως» και την ενότητα απέναντι στις δοκιμασίες.

Σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση το προεδρικό ζεύγος συνάντησε εικονικά Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούν σε όλο τον κόσμο, από τη Ρουμανία, μέχρι το Μπαχρείν και πέρασαν τα Χριστούγεννα μακριά απο τις οικογένειές τους. Τους ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» και τους ευχαρίστησαν για την υπηρεσία τους.

O Μπάιντεν τον είχε συστήσει πρόσφατα στον αμερικανικό λαό μέσω twitter, σε ενα επικοινωνιακό τρικ όπως έγραψαν πολλοί για να αποσπάσει την κοινή γνώμη απο την πτώση της δημοτικότητάς του και τις επικρίσεις που δέχεται για το χειρισμούς του σε αρκετά θέματα. «Καλωσήλθες στον Λευκό Οίκο, Commander», έγραφε κάτω από το φωτογραφικό στιγμιότυπο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του και έδειχνε το κουτάβι να καλπάζει με ένα μπαλάκι του τένις στο στόμα.

Το προεδρικό ζεύγος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση φέτος στις εορταστικές παραδόσεις, από την απονομή χάριτος σε μια γαλοπούλα για τις Ευχαριστίες, μέχρι τη διακόσμηση του Λευκού Οίκου για τα Χριστούγεννα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Αυτός είναι ο νέος επιδημιολογικός χάρτης – Οι 20 περιοχές στο «βαθύ κόκκινο»

J2US: Αυτά τα τρία ζευγάρια αποχώρησαν – Ποια δίδυμα πέρασαν στον μεγάλο τελικό

Suvivor Spoiler: Με δύο αγώνες, έναν τραυματισμό και μια αποχώρηση η πρεμιέρα σήμερα

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»