ΚΟΣΜΟΣ

Kαλιφόρνια: Κλείνουν παραλίες μετά τον θάνατο 31χρονου απο καρχαρία

Eνας σέρφερ στην Καλιφόρνια δέχθηκε θανάσιμη επίθεση απο καρχαρία
Eνας σέρφερ στην Καλιφόρνια δέχθηκε θανάσιμη επίθεση απο καρχαρία
ΑΡ

Οι επισκέπτες της παραλίας Morro Bay στην Καλιφόρνια έλαβαν εντολή να μείνουν έξω από το νερό για τις επόμενες 24 ώρες, μετά τη θανατηφόρα επίθεση ενός καρχαρία σε έναν 31χρονο άνδρα.

Ένας σέρφερ σκοτώθηκε από επίθεση καρχαρία την παραμονή των Χριστουγέννων στην Καλιφόρνια, δήλωσαν αξιωματούχοι της πολιτείας.

Η τοπική αστυνομία λέει ότι απάντησε σε μια αναφορά για ένα άνδρα θύμα «ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του στην παραλία αφού ανασύρθηκε από το νερό» στον κόλπο Morro νωρίς την Παρασκευή. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ο θάνατός του..

Οι επισκέπτες της παραλίας έλαβαν εντολή να μείνουν έξω από το νερό για τις επόμενες 24 ώρες. Ο κόλπος Morro βρίσκεται περίπου στα μισά του δρόμου μεταξύ του Σαν Χοσέ και του Λος Άντζελες.

«Είναι ένα φρικτό ατύχημα», δήλωσε ο διευθυντής της περιπολίας του τοπικού λιμανιού Έρικ Έντερσμπι, σύμφωνα με το CNN. «Ευτυχώς, ο καιρός και ο αέρας έχουν πλήξει το σερφ, οπότε δεν υπάρχουν πολλοί σέρφερ, αλλά έχουμε κλείσει τις παραλίες για λόγους ασφάλειας».

Το θύμα της επίθεσης της Παρασκευής πιστεύεται ότι είναι ένας 31χρονος bodyboarder, αναφέρουν οι Los Angeles Times. Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά τον βοήθησε μια γυναίκα σέρφερ, η οποία τον έσυρε στην παραλία, αναφέρει η εφημερίδα.

Υπήρξαν αρκετές επιθέσεις καρχαριών στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, αλλά πιστεύεται ότι είναι ο πρώτος θάνατος από το 2003.

Το 2012 ένας άνδρας σέρφερ σκοτώθηκε από έναν καρχαρία στην παραλία Surf στην κομητεία Santa Barbara, περίπου 100 χιλιόμετρα (62 μίλια) νοτιοανατολικά από τον κόλπο Morro.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέθανε ο Κάρολος Παπούλιας

Απίστευτες εικόνες στο Lohan: «Ασφυκτιούσε» από κόσμο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. το είχε κλείσει για παραβάσεις

Αποκλειστικό Newsbomb: Νέα επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. στο «κλειστό» Lohan και 25.000 ευρώ πρόστιμο

Γιαννιτσά, Χριστούγεννα 1968: Η δολοφονία της όμορφης δασκάλας - «Ήθελα μόνο να την απολαύσω»

«Η Φάρμα»: Τα πρώτα πλάνα της Αγγελικής Ηλιάδη αγκαλιά με το «ξερολούκουμο»