ΚΟΣΜΟΣ

Χριστούγεννα 2021: Πλημμύρισε το Instagram με τα οικογενειακά «πάρτι» και τις στιγμές των διασήμων

Η οικογένεια Μπέκαμ εύχεται «Χρόνια Πολλά»
Η οικογένεια Μπέκαμ εύχεται «Χρόνια Πολλά»
Ιnstagram

Ευχές, χαμόγελα και τρυφερά στιγμιότυπα με τους αγαπημένους τους μοιράστηκαν φέτος τα Χριστούγεννα οι διάσημοι του πλανήτη

O Ντέιβιντ Μπέκαμ φοράει ένα καπέλο του Άγιου Βασίλη απολαμβάνοντας ένα ζεστό αφέψημα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Νωρίτερα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με ένα κομψό κοστούμι είχε ποζάρει στην οικογενειακή φωτογραφία δίπλα στη σύζυγό του, Βικτόρια και τα παιδιά τους.

Οι Μπέκαμ επέλεξαν να ποζάρουν μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους για το οικογενειακό πορτρέτο τους και μοιράστηκαν τη φωτογραφία στα social media με τους εκατομμύρια followers τους.

«Χριστουγεννιάτικα φιλάκια από τους Μπέκαμ» έγραψε στη λεζάντα η Βικτόρια Μπέκαμ, ενώ την ίδια φωτογραφία έκανε repost και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με ευχές για χρόνια πολλά. Ο Μπέκαμ σηκώνεται στις μύτες των ποδιών του για να φαίνεται πιο ψηλός και αυτό φυσικά έδωσε σε πολλούς followers την ευκαιρία να σχολιάσουν και να τον πειράξουν.

Η Kέιτ Χάντσον και ο αρραβωνιαστικός της Danny Fujikawa φορούν...ασορτί χριστουγεννιάτικες πιτζάμες και επιλέγουν πιο χαλαρή διασκέδαση.

Η Μπέλα Χαντίντ εξίσου χαλαρή ποζάρει στις σκάλες του σπιτιού της, με σπορ αμφίεση, ενώ η Έμιλι Ραταϊκόφσκι κάνει βόλτες στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη με το γιό της. Η Λίλι Κόλινς, η πρωταγωνίστρια του «Εmily in Paris» και κόρη του τραγουδιστή της ροκ Φιλ Κόλινς ποζάρει ξεκαρδισμένη στα γέλια στα γυρίσματα της σειράς.

Εορταστικές αναρτήσεις έκανε φυσικά και η Μαράια Κάρεϊ, η τραγουδίστρια της ποπ που συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με τα Χριστούγεννα. «Ο φίλος μου ο Άγιος Βασίλης βρήκε λίγο χρόνο για εμάς χθες το βράδυ και πέρασε με το έλκηθρο του.... Χαχαχα! Καλά Χριστούγεννα» έγραψε μεταξύ άλλων.

Eκτός απο τους ηθοποιούς, τους τραγουδιστές και τους «σελέμπριτι» ευχές με τους διαδικτυακούς τους φίλους αντάλλαξαν και οι πολιτικοί, οπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

«Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Φέτος, έλαβα μια μικρή βοήθεια για τη διάδοση της γιορτινής χαράς από το...Sunny. Εύχομαι σε όλους ειρηνικές και χαρούμενες διακοπές με αυτούς που αγαπάτε

Η λίστα με τους σταρ και τις χριστουγεννιάτικες στιγμές τους, ατελείωτη, το ίδιο και οι ευχές που μοιράζονται με τα εκατομμύρια των «πιστών» τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: «Με αγαπάει ο Θεός, έχω ρεπό», είπε ο 42χρονος λίγες ώρες πριν από το μοιραίο τροχαίο

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»

Αθηνά Ευμορφιάδη: Το Instagram της νέας παίκτριας του Survivor προκαλεί... ζαλάδες

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5