ΚΟΣΜΟΣ

Ελεγκτής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Ελεγκτής ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου

Χωρίς δημόσια μέσα μεταφοράς μένουν σήμερα οι Βρυξέλλες, καθώς η διεύθυνσή τους αποφάσισε αναστολή της κυκλοφορίας των λεωφορείων, των τραμ και των συρμών του μετρό στην βελγική πρωτεύουσα μετά το θάνατο ενός ελεγκτή «ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου».

Η εκπρόσωπος της εταιρείας Φρασνουάζ Λεντίν δήλωσε πως «μετά την επίθεση σε έναν από τους συνεργάτες μας σήμερα το πρωί στο οδικό δίκτυο, η διεύθυνση της STIB αποφάσισε να αναστείλει τη λειτουργία του δικτύου του τραμ, των λεωφορείων και του μετρό».

Ο ελεγκτής «ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση», διευκρίνισε. Ο 56χρονος άνδρας ήταν κατά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο εγκεφαλικά νεκρός και ξεψύχησε λίγο αργότερα.

Ο άτυχος ελεγκτής είχε κληθεί στον τόπο ενός ατυχήματος ανάμεσα σε ένα λεωφορείο και ένα ιδιωτικό όχημα λίγο πριν από τις 07:00 τοπική ώρα σε μία από τις περιοχές της βελγικής πρωτεύουσας.

«Εξ όσων γνωρίζουμε και βάσει των στοιχείων που συλλέχθηκαν επιτόπου, ένα μόνο άτομο τον ξυλοκόπησε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας των Βρυξελλών Μπρινό Μπιλτέ. Ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα.