ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στο Βέλγιο: Νεκρός 4χρονος που είχε απαχθεί - Δράστης ο άνδρας που τον πρόσεχε

Δραματική κατάληξη είχε η απαγωγή ενός 4χρονου αγοριού στο Βέλγιο
Δραματική κατάληξη είχε η απαγωγή ενός 4χρονου αγοριού στο Βέλγιο
ΑΡ

Δραματική κατάληξη είχε η υπόθεση απαγωγής ενός 4χρονου αγοριού στο Βέλγιο. Ο μικρός εντοπίστηκε νεκρός στην Ολλανδία και οι αρχές θεωρούν ως βασικό ύποπτο τον 34χρονο Βέλγο που τον πρόσεχε

Ο δράστης συνελήφθη ενώ το άψυχο κορμί του παιδιού βρέθηκε σε ένα τεχνητό νησί στην Ολλανδία. Ο Ντίν Βερμπερκμόες από το Βέλγιο είχε εξαφανιστεί την περασμένη εβδομάδα, με τις Αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Το άψυχο σώμα του παιδιού βρέθηκε τελικά σε ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ της Ολλανδίας, ενώ για τη δολοφονία του η ολλανδική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα 34 ετών από το Βέλγιο.

Ο δράστης, σύμφωνα με το ΒΒC, ήταν ο μπέιμπι σίτερ του παιδιού ο οποίος αντί να το παραδώσει το στο σπίτι των παππούδων του, το απήγαγε. Ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο απαγωγέας συνελήφθη στην ολλανδική πόλη Μέερκεκ, περίπου 120 χιλιόμετρα βορειοανατολικά από το σημείο όπου βρέθηκε το σώμα του αγοριού.

Η αστυνομία είπε ότι ο ύποπτος και το αγόρι εθεάθησαν τελευταία φορά την Τετάρτη στη βελγική πόλη Σιντ Νίκλαας, κοντά στην Αμβέρσα. Τις προηγούμενες ημέρες η ολλανδική αστυνομία αναζητούσε τον μικρό, καθώς είχε πληροφορίες ότι βρισκόταν στη χώρα.

Η σορός του βρέθηκε στο Νέτζε Γιανς, ένα τεχνητό νησί στην επαρχία Zέελαντ, αμέσως μετά. Προηγουμένως ένα ελικόπτερο της αστυνομίας που συμμετείχε στην έρευνα ανέφερε πως είχε εντοπιστεί ένας «πιθανός τόπος εγκλήματος». Γύρω στις 22:00 τοπική ώρα αστυνομικοί βρήκαν «το άψυχο σώμα ενός παιδιού», ανέφερε η δήλωση.

Σε σύντομο μήνυμα που αναρτήθηκε στο Twitter, η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι το άψυχο σώμα ανήκε στο αγνοούμενο παιδί και ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στην έρευνα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Ξάνθη: Μεγάλη φωτιά σε καπναποθήκες στο κέντρο της πόλης

Καιρός - Μαρουσάκης: Ξεκινά πρώτο ψυχρό κύμα – Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και -20 βαθμοί Κελσίου

Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η πηγή του «περίεργου» ήχου στα Μετέωρα

Τζώρτζης Μονογυιός: Βίαιος ο θάνατος του – Το σπαρακτικό αντίο της μητέρας του

Survivor Spoiler: Τα δάκρυα του Βαλάντη και ξαφνικά…καβγάς για Κατσαούνη – Μυριέλλα