ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Είχε όγκο δυο κιλών στις ωοθήκες και οι γιατροί της έλεγαν πως είναι υπέρβαρη!

Βρετανία: Είχε όγκο δυο κιλών στις ωοθήκες και οι γιατροί της έλεγαν πως είναι υπέρβαρη!
Απίστευτη περιπέτεια για μια 24χρονη
Instagram

Βρετανία: Απίστευτη περιπέτεια για μια γυναίκα η οποία ενώ είχε καρκίνο, οι γιατροί της έλεγαν πως ήθελε δίαιτα!

Μια περιπέτεια, βγαλμένη από τα χειρότερα όνειρα κάθε ανθρώπου, έζησε μια 24χρονη γυναίκα από την Μεγάλη Βρετανία, καθώς ενώ είχε όγκο στις ωοθήκες, ο οποίος ζύγιζε 2 κιλά, οι γιατροί της έλεγαν πως απλά χρειάζεται δίαιτα!

Η Hannah Catton, το 2019 βρισκόταν στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου αποκλείστηκε λόγω των περιορισμών του κορονοϊού που είχαν επιβληθεί. Η άτυχη γυναίκα ένιωθε για τέσσερα χρόνια πρήξιμο στην κοιλιά, δεν είχε σταθερό κύκλο ενώ συχνά αντιμετώπιζε ουρολοιμώξεις.

Αρκετές φορές στο παρελθόν είχε αποφασίσει να ερευνήσει γιατί συνέβαιναν όλα αυτά και επισκέφτηκε νοσοκομείο της Μελβούρνης, όπου οι γιατροί δεν της έβρισκαν κάτι. Όταν επέστρεψε στην Αγγλία, το ίδιο έλεγαν και οι γιατροί εκεί, ωστόσο τα συμπτώματα παρουσίαζαν επιδείνωση.

Η Hannah, σε ένα από τα πολλά ραντεβού με γιατρούς, βρέθηκε μπροστά σε μια απίστευτη αιτιολογία για το πρόβλημά της.

«Μια γιατρός, η οποία απλά με ψηλάφισε στο σημείο, είπε πως δεν υπήρχε κάτι ανησυχητικό. Μάλιστα, μου είμαι να χάσω βάρος, κάτι που δεν μου άρεσε καθόλου σαν αιτιολογία, καθώς δεν είμαι υπέρβαρη, το ακριβώς αντίθετο», είπε η 24χρονη στο BBC.

Τον Οκτώβριο του 2021, η Hannah κατέρρευσε και τότε οι γιατροί εντόπισαν τον όγκο στις ωοθήκες της άτυχης γυναίκας.

Η Hannah δίνει μάχη με τον καρκίνο

Η Hannah δημοσιοποίησε την περιπέτειά της, σε μια προσπάθεια, όπως είπε, να ευαισθητοποιήσει όσες περισσότερες γυναίκες ώστε να εξετάζονται συχνότερα και να μην αγνοούν οποιοδήποτε σύμπτωμα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.