ΚΟΣΜΟΣ

Αγρία επίθεση σκύλου σε 7χρονο στις ΗΠΑ: Το σκυλί δάγκωσε το παιδί στο κεφάλι και τον λαιμό

Αγρία επίθεση σκύλου σε 7χρονο στις ΗΠΑ: Το σκυλί δάγκωσε το παιδί στο κεφάλι και τον λαιμό
Το 7χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρότατα από την επίθεση του σκύλου

Το 7χρονο παιδί τραυματίστηκε σοβαρότατα από την επίθεση του σκύλου

Άγρια επίθεση από σκύλο δέχθηκε ένα 7χρονο παιδί στο Τέξας των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργεία μετά τα τραύματα που υπέστη από τον σκύλο της γειτόνισσάς του.

Οι φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο αποτυπώνουν ξεκάθαρα την ένταση της επίθεσης του σκύλου σε βάρος του Κόνερ Λάντερς, όπως είναι το όνομα του 7χρονου, την ώρα που το μικρό αγόρι επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο.

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε πώς ο σκύλος άρπαξε το παιδί και άρχισε να το κουνάει βίαια δεξιά-αριστερά πριν να προσπαθήσει να απελευθερώσει τον 7χρονο. «Άρχισα να χτυπάω το σκυλί και αυτό άρχισε να σέρνει τον Κόνερ πριν να καταφέρω να τον απελευθερώσω» δήλωσε η αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως δήλωσε η μητέρα του 7χρονου το παιδί της περιέγραψε την επίθεση λέγοντας «ο σκύλος με χρησιμοποίησε σαν παιχνίδι για δάγκωμα μαμά».

Σύμφωνα με την ίδια ο 7χρονος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση διάρκειας τριών ωρών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά στα νεύρα στο πρόσωπό του. «Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστούν περισσότερα χειρουργεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ζημιά που έχει γίνει στο πρόσωπό του» πρόσθεσε η μητέρα του παιδιού.

Το αγόρι θα χρειαστεί και φυσικοθεραπεία προκειμένου να αποκατασταθεί και η λειτουργία του χεριού του ώστε να μπορέσει ξανά να γράψει.

«Ο φράχτης ήταν ανεπαρκής. Τα σκυλιά έχουν βγει ξανά έξω. Ο ιδιοκτήτης γνώριζε ή θα έπρεπε να γνωρίζει ότι ο φράχτης ήταν προβληματικός και θα έπρεπε να είχε παρέμβει. Αλλά αυτό δεν έγινε» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοινώνοντας τις βαριές κατηγορίες σε βάρος της 49χρονης ιδιοκτήτριας του σκύλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοκαρνανία: Σκύλος δάγκωσε και τραυμάτισε ανήλικη στην Παραβόλα