ΚΟΣΜΟΣ

Ουαλία: Νεκρός 20χρονος από μπουνιά πυγμάχου έξω από μπαρ

Ουαλία: Νεκρός 20χρονος από μπουνιά πυγμάχου έξω από μπαρ

Ουαλία: Ήταν τόσο δυνατό το μοιραίο χτύπημα, που σύμφωνα με τους γιατρούς ο νεαρός ήταν νεκρός πριν καν ακουμπήσει το έδαφος.

Με φρικτό τρόπο έχασε τη ζωή του ένας 20χρονος στην Ουαλία καθώς πέθανε μετά από μπουνιά που δέχτηκε από 25χρονο πυγμάχο έξω από κλάμπ.

Ο άτυχος νεαρός βρισκόταν στο μπαρ με την παρέα του, όταν λογομάχησαν με άλλη παρέα, στην οποία βρισκόταν και ο 25χρονος. Τα πνεύματα «άναψαν» και οι δυο παρέες ήρθαν στα χέρια με τον 25χρονο να ρίχνει νεκρό το νεαρό με μια γροθιά.

Ο 25χρονος δράστης

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο ωστόσο μέχρι και οι γιατροί έμειναν εμβρόντητοι, καθώς ο 20χρονος ήταν νεκρός σε κλάσματα του δευτερολέπτου από τη γροθιά. Η μπουνιά του προκάλεσε βλάβη στην σπονδυλική αρτηρία και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 25χρονο πυγμάχο σε 10 χρόνια φυλάκισης κάτι που εξαγρίωσε τους γονείς του θύματος. Η μητέρα του 20χρονου είπε χαρακτηριστικά: «Ήθελα να ξέρετε ότι ο γιος μου δεν είχε τσακωθεί ή λογοφέρει με τον δράστη. Δεν πρόλαβε καν να τον δει, διότι τον χτύπησε ξαφνικά και με πολλή δύναμη. Πόσο δειλός πρέπει να είσαι για να χτυπάς κάποιον πισώπλατα, να τον αφήνεις στο έδαφος και να φεύγεις γνωρίζοντας ότι του έχεις κάνει ζημιά».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.