ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ: Οι Ουκρανοί σκότωσαν μέλος της διαπραγματευτικής τους ομάδας - Τον κατηγόρησαν για προδοσία

Θρίλερ: Οι Ουκρανοί σκότωσαν μέλος της διαπραγματευτικής τους ομάδας - Τον κατηγόρησαν για προδοσία

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός έπεσε από πυρά της ουκρανικής Ασφάλειας ο τραπεζίτης Denis Kiriev, ο οποίος ήταν στην διαπραγματευτική αποστολή του Γόμελ.

Σάλος έχει προκληθεί στην Ουκρανία εδώ και λίγες ώρες, καθώς μέλος της πρώτης διαπραγματευτικής αποστολής με την Ρωσία στο Γόμελ της Λευκορωσίας, σκοτώθηκε από την ουκρανική Ασφάλεια!

Πρόκεται για τον Denis Kiriev, ο οποίος σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων, Οbozrevatel, είχε συλληφθεί για προδοσία και έπεσε νεκρός από τα πυρά της Ασφάλειας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Kiriev δεν ήταν στην επίσημη προεδρική λίστα που έδωσε το Κίεβο στην δημοσιότητα, ωστόσο εμφανίστηκε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων!

Ο Kiriev ήταν ένας από τους κορυφαίους τραπεζικούς της χώρας, έχοντας διατελέσει διοικητής της Oschadbank αλλά και μέλος της Ukreximbank.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, ο Kiriev είχε στενές σχέσεις με τον επιχειρηματία, Andriy Klyuyev, ο οποίος ήταν συνεργάτης του πρώην προέδρου της χώρας, Βίκτορ Γιανούκοβιτς.

Τέλος, το ρεπορτάζ αναφέρει πως βρέθηκαν αρκετά χρήματα στους λογαριασμούς του Kiriev τα οποία δεν μπορούσαν να δικαιολογηθούν...

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η Δύση συμπεριφέρεται σαν «κακοποιός» λέει ο Λαβρόφ

Ουκρανία: «Διακόπτεται η απομάκρυνση αμάχων από τη Μαριούπολη λόγω μη τήρησης της εκεχειρίας»

Ουκρανία: Γιατί σπεύδουν όλοι να πάρουν χάπια ιωδίου - Πώς προστατεύουν από ραδιενέργεια