ΚΟΣΜΟΣ

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Ο 85χρονος «Καβαλιέρε» ντύθηκε ξανά γαμπρός - Ποια είναι η 32χρονη νύφη

Το ζεύγος Μπερλουσκόνι
Το ζεύγος Μπερλουσκόνι
Ιnstagram

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε ένα..συμβολικό γάμο με μία γυναίκα, δεκαετίες μικρότερή του

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι και η κατά 50 χρόνια νεότερή του Μάρτα Φασίνα παντρεύτηκαν. Για την ακρίβεια έκαναν έναν «συμβολικό γάμο», που είχε τα πάντα, εκτός από… παππά, δήμαρχο και επίσημα χαρτιά και φέρεται να κόστισε τουλάχιστον 400.000 ευρώ.

Σε ένα παράξενο τελετουργικό χωρίς την επίβλεψη ιερέα ή δημόσιου λειτουργού, το ζευγάρι απλώς υποσχέθηκε...αιώνια αγάπη ο ένας στον άλλον. Η συμβολική τελετή πραγματοποιήθηκε προφανώς μετά τις ενστάσεις των πέντε παιδιών του Μπερλουσκόνι, που φοβήθηκαν οτι θα χάσουν το μερίδιό τους από την κληρονομιά του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης, γράφουν οι Times.Η περιουσία του αγγίζει τα 6 δισεκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η Μάρτα ήταν «προσβεβλημένη και πολύ θυμωμένη που δεν είχε έναν σωστό γάμο», αλλά προφανώς… συμβιβάστηκε.

Ποια είναι η νέα αγαπημένη του Μπερλουσκόνι

Η Μάρτα Φασίνα είναι βουλευτής του κόμματος Forza Italia. Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2020, όταν εκείνη κατάφερε να κερδίσει την εκτίμησή του και την αγάπη του, στέλνοντας του μια σειρά από γράμματα που τον γοήτευσαν τόσο πολύ που εγκατέλειψε την μακροχρόνια σύντροφό του μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Η Fασίνα έχει πτυχίο λογοτεχνίας από το Πανεπιστήμιο Sapienza της Ρώμης, σύμφωνα με την ιταλική ειδησεογραφική ιστοσελίδα ANSA, και μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 16.000 ακόλουθους στον λογαριασμό της στο Instagram όπου κάνει αναρτήσεις κυρίως πολιτικού περιεχομένου

Έχει επίσης περισσότερους από 5.000 ακολούθους στο Facebook, που επίσης φαίνεται να είναι κυρίως για ενημερώσεις σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές της προσπάθειες.

Η πολυτελής τελετή

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός και μεγιστάνας των Μέσων Ενημέρωσης και η αγαπημένη του ήθελαν να παντρευτούν κανονικά, αρκέστηκαν όμως σε μία «γιορτή αγάπης» . Το πάρτι έγινε σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.

Η τελετή έμοιαζε πολύ με γάμο και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ο Μπερλουσκόνι στέκεται δίπλα στη νύφη που φορά ένα λευκό νυφικό και κρατά ένα μπουκέτο λουλούδια. Σε μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Facebook τον Ιανουάριο, ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός κοιτάζει στα μάτια την 32χρονη Μάρτα και της εύχεται χρόνια πολλά.

Oι κακές γλώσσες λένε οτι η απροκάλυπτη στοργή του πρώην πρωθυπουργού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν μέρος μιας προεκλογικής εκστρατείας για την προεδρία, από την οποία αποσύρθηκε στο τέλος Ιανουαρίου

Απτόητος από τα προβλήματα υγείας, τα ερωτικά σκάνδαλα και την προχωρημένη ηλικία του, ο Μπερλουσκόνι εγκαινίασε νέο κεφάλαιο στη ζωή του