ΚΟΣΜΟΣ

Ουκρανοί τηλεφωνούν σε μητέρες νεκρών Ρώσων - «Θα τον φάνε το γιο σου τα σκυλιά παλιοπου@@@@»

Ουκρανοί τηλεφωνούν σε μητέρες νεκρών Ρώσων - «Θα τον φάνε το γιο σου τα σκυλιά παλιοπου@@@@»
Απίστευτες φρικαλεότητες των Ουκρανών

Απίστευτες φρικαλεότητες των Ουκρανών σε βάρος μανάδων που θρηνούν τα παιδιά τους...

Άλλη μια ντροπιαστική σελίδα γράφει το Τάγμα του Αζόφ, καθώς σύμφωνα με video που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καλούν τηλεφωνικά μητέρες νεκρών Ρώσων στρατιωτών και βρίζουν τις ίδιες και τους γιούς τους!

Όλες οι κλήσεις έχουν μαγνητοσκοπηθεί και τα βίντεο έχουν αναρτηθεί στα κανάλια των ναζιστών στο telegram και φυσικά έχουν προκαλέσει σάλο.

Χαρακτηριστική είναι, όπως αναφέρουν στο twitter, η στιγμή που Ουκρανός στρατιώτης καλεί τη μητέρα νεκρού Ρώσου στρατιώτη περιγράφοντάς της πώς ο γιος της «κομματιάστηκε» και πώς τον άφησαν να τον φάνε τα σκυλιά. Στα περισσότερα βίντεο οι Ουκρανοί επαναλαμβάνουν στους συγγενείς των νεκρών «Slava Ukraini» δηλαδή «Δόξα στην Ουκρανία».

«Ο Ιλιούσα δεν είναι πια εδώ. Πέθανε. Ιλιούσα τέλος! Χάθηκε. Αυτό ήταν το πρώτο του λάθος. Το δεύτερο λάθος του ήταν πως χάθηκε στην Ουκρανία. Το τελευταίου ήταν πως πέθανε παλιοπο@@», λέει σε ένα βίντεο ένας Ουκρανός και προσθέτει:

«Ό,τι απέμεινε από αυτόν είναι ένας κ@λος και ένα αυτί! Τι να σας δείξω; Τουλάχιστον κρατήσαμε σώο το τηλέφωνο για να σας πως ότι ο γαμ@@ς σας δεν υπάρχει πια. Τα σκυλιά θα τους φάνε».

Σε ένα άλλο video, μια μητέρα ξεσπά σε λυγμούς μόλις οι Ουκρανοί την ενημερώνουν για τον θάνατο του γιού της και στη συνέχεια αρχίζουν αν βρίζουν και την ίδια...

Θάβουν τους Τσετσένους στρατιώτες με... τομάρια γουρουνιών!

Χαρακτηριστικό της αηθέστατης συμπεριφοράς των Ουκρανών προς τους νεκρούς στρατιώτες της Ρωσίας, είναι η χυδαία κίνηση κατά των Τσετσένων.

Πριν λίγες ημέρες, ο αντιδήμαρχος της πόλης Ντνίπρο, Μικχαίλ Λισένκο, αποκάλυψε μια απίστευτη θηριωδία στην οποία προβαίνουν οι ουκρανικές δυνάμεις.

Στην Ουκρανία πολεμούν και Τσετσένοι στρατιώτες, καθώς ο ηγέτης τους Ραμζάν Καντίροφ, έχει συμφωνήσει με τον Βλαντιμίρ Πούτιν να βοηθήσει στις πολεμικές επιχειρήσεις. Παράλληλα και ο ίδιος ο Καντίροφ βρίσκεται στην Ουκρανία για να συμμετέχει στις μάχες.

Ωστόσο, ο Λισένκο προχώρησε σε μια αποκάλυψη που προκαλεί αλγεινή εντύπωση, όχι για το γεγονός πως οι Ουκρανοί αμύνονται για τις περιουσίες τους, αλλά από την παντελή έλλειψη σεβασμού ακόμη και σε νεκρούς.

«Είναι επίσημο. Η απόφαση έχει παρθεί. Όλοι οι Τσετσένοι που θα σκοτωθούν στα εδάφη του Ντνιπροπετρόφσκ θα θαφτούν καλυμμένοι με τομάρια γουρουνιών. Ευχαριστούμε τις εταιρείες κρεάτων της πόλης μας. Να δούμε πως θα τους υποδεχτούν στον 'παράδεισό' τους», ανέφερε ο Λισένκο στο κανάλι του στο Telegram.

Να σημειωθεί πως οι Τσετσένοι είναι μουσουλμάνοι, κάτι το οποίο αυτόματα σημαίνει πως δεν τρώνε χοιρινό και φυσικά αποτελεί τεράστια ασέβεια αυτή η κίνηση των Ουκρανών, τόσο σε ηθικό, όσο και σε ανθρωπιστικό επίπεδο...