ΚΟΣΜΟΣ

Κρις Ροκ: Έσπασε τη σιωπή του μετά το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ - Η αποθέωση του κοινού

Το χαστούκι που στιγμάτισε τα φετινά Όσκαρ
Το χαστούκι που στιγμάτισε τα φετινά Όσκαρ

Ο Κρις Ροκ μίλησε για πρώτη φορά μετά το πολύκροτο επεισόδιο που στιγμάτισε τα φετινά Όσκαρ, το χαστούκι του απο τον εξοργισμένο Γουίλ Σμιθ

Λίγα 24ωρα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του ο Γουίλ Σμιθ στη σκηνή των φετινών Όσκαρ, ο Κρις Ροκ έσπασε τη σιωπή του και αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο περιστατικό που θα μείνει στην ιστορία.

Ο Γουίλ Σμιθ που πήρε το βραβείο Α ανδρικού ρόλου, εξοργίστηκε για το σχόλιο που έκανε ο παρουσιαστής για τη σύζυγο του που πάσχει απο αλωπεκία, ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ που έμεινε εμβρόντητος. Ο τελευταίος εμφανίστηκε χθες βράδυ (30/3) στη Βοστόνη για το καθιερωμένο σόου του, γνωρίζοντας την αποθέωση του κοινού.

«Ουάου, εντάξει», είπε ο Αμερικανός κωμικός όταν ανέβηκε στη σκηνή, σύμφωνα με το Variety που δημοσίευσε και ηχητικά αποσπάσματα από το σόου του Κρις Ροκ. Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο χαστούκι. «Λοιπόν, πως ήταν το δικό σας σαββατοκύριακο;», είπε προκαλώντας το γέλιο των 1000 και πλέον θεατών που είχαν κατακλύσει το θέατρο Wilbur.

«Δεν έχω να πω πολλά για ότι συνέβη. Οπότε αν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι είχα μία λίστα με αστεία, είχα γράψει ένα ολόκληρο σόου πριν από την Κυριακή. Η αλήθεια είναι πως ακόμη προσπαθώ να επεξεργαστώ αυτό που συνέβη. Σε κάποια στιγμή θα μιλήσω για το όλο θέμα και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο», τόνισε.

Το κοινό τον αποθέωσε, ενώ ακούστηκαν και κάποιες βρισιές κατά του Γουίλ Σμιθ. «Εϊ, αφήστε να κάνω το σόου μου», συνέχισε ο Ροκ, αλλά τα χειροκροτήματα εξακολούθησαν να είναι δυνατά. «Ωραία, οπότε τώρα είναι ώρα να πω ορισμένα αστεία. Είναι ωραίο να βρίσκεσαι έξω», προτού συνεχίσει την παράστασή του.

Η παράστασή του ήταν sold out λίγες ώρες αφότου ο Γουίλ Σμιθ τον χαστούκισε. Μάλιστα, σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης των ΗΠΑ από την Κυριακή μέχρι την Τετάρτη οι παραστάσεις του Κρις Ροκ έχουν πουλήσει περισσότερα εισιτήρια από ότι τους προηγούμενους τρεις μήνες μαζί. Μάλιστα, έξω από το θέατρο όπου έδωσε την stand-up παράστασή του είχαν συγκεντρωθεί τηλεοπτικά δίκτυα, οπαδοί μέχρι και τοπικοί θρησκευτικοί ηγέτες.

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη για τον Γούιλ Σμιθ: Του ζήτησαν να αποχωρήσει από την τελετή των Όσκαρ μετά το χαστούκι

Ο Τζιμ Κάρεϊ πηρε θεση για το χαστουκι του Γουίλ Σμιθ - Έπρεπε να τον συλλάβουν