ΚΟΣΜΟΣ

Πώς ο Κρις Ροκ «έσωσε» τον Γουίλ Σμιθ από την αστυνομία - Ήταν έτοιμοι να τον συλλάβουν

Το επίμαχο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ
Το επίμαχο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ
ΑΡ

Η αστυνομία ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ, όμως δεν το έκανε μετά την πυροσβεστική παρέμβαση του τελευταίου

Η αστυνομία του Λος Άτζελες ήταν έτοιμη να συλλάβει τον Γουίλ Σμιθ, μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια των Όσκαρ, ήταν αλλά δεν το έκανε μετά από αίτημα του κωμικού, ισχυρίζεται ο παραγωγός της τελετής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε από την συνέντευξη του Γουίλ Πάκερ στο Good Morning America, ο παραγωγός ισχυρίζεται ότι η αστυνομία είπε στον Ροκ ότι θα απομακρύνει τον Σμιθ από το κοινό και θα τον συλλάβει για βιαιοπραγία. «Θα πάμε να τον πάρουμε, είμαστε έτοιμοι να τον πάρουμε τώρα», είπαν οι αστυνομικοί στον Ροκ, λέει ο Πάκερ. «Μπορείτε να ασκήσετε κατηγορίες. Μπορούμε να τον συλλάβουμε».

Ο Πάκερ δήλωσε ότι ο Ροκ δεν ήθελε να ακούσει τους αστυνομικούς, αναφέροντας ότι είναι καλά. Τελικά, ο κωμικός αρνήθηκε να απαγγείλει κατηγορίες, αλλά η αστυνομία είπε σε δήλωση πως «εάν το εμπλεκόμενο μέρος επιθυμεί μια αστυνομική αναφορά σε μεταγενέστερη ημερομηνία, το LAPD θα είναι διαθέσιμο για να ολοκληρώσει μια έκθεση έρευνας».

Ο Σμιθ ωστόσο, στον οποίο απονεμήθηκε το πρώτο του Όσκαρ στην 94η τελετή απονομής, θα αντιμετωπίσει «πειθαρχικές διαδικασίες», όπως αναφέρει η Ακαδημία, που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αναστολή, αποβολή ή άλλες κυρώσεις.

Πηγή κοντά στον ηθοποιό, επιβεβαίωσε ότι ο Σμιθ και οι δικηγόροι του, ετοιμάζουν μια επιστολή προς την Ακαδημία, για να υποστηρίξουν την υπόθεσή του, πριν από την επερχόμενη ακρόασή του στις 18 Απριλίου. Την ημερομηνία αυτή θα αποφασιστεί αν θα του αφαιρέσουν ή όχι το Όσκαρ.

Ο 53χρονος πρωταγωνιστής του «Independence Day» βγήκε εκτός εαυτού, όταν ο κωμικός έκανε ένα άκομψο αστείο με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η οποία πάσχει από αλωπεκία.Την ώρα που ο παρουσιαστής μιλούσε, ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή, τον χαστούκισε και επέστρεψε στη θέση του.

Διαβάστε επίσης:

Κρις Ροκ: Διεκόπη το πρώτο σόου του κωμικού μετά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ