ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ 2022: Η σύζυγος του Γουίλ Σμιθ για το χαστούκι - «Μακάρι να μην είχε γίνει ποτέ»

To ζεύγος Σμιθ στην τελετή απονομής των Όσκαρ
To ζεύγος Σμιθ στην τελετή απονομής των Όσκαρ
A.P

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ δεν ειναι θυμωμένη με τον σύζυγό της για το περιβόητο χαστούκι στη σκηνή των Όσκαρ, διαμηνύει ωστόσο πως δεν χρειάζεται προστασία, γράφει ο βρετανικός Τύπος

Η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ εύχεται ο σύζυγός της να μην είχε χαστουκίσει τον Κρις Ροκ ισχυρίζεται ανώνυμη πηγή, την οποία επικαλείται η Daily Mail, ωστόσο δεν ειναι θυμωμένη μαζί του για το περιστατικό που έκανε πριν απο λίγο καιρό το γύρο του κόσμου.

Παρ'ολα αυτά όπως διαμηνύει η κυρία Σμιθ «δεν χρειάζεται προστασία». Επίσης το ζευγάρι προφανώς «συμφωνεί» ότι ο Σμιθ «αντέδρασε υπερβολικά» στο αστείο που έκανε ο κωμικός Κρις Ροκ.

Ο Σμιθ χτύπησε τον κωμικό στο πρόσωπο αφού έκανε ένα αστείο για την απώλεια μαλλιών της γυναίκας του. Η Πίνκετ Σμιθ έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα της με την αλωπεκία, μια ασθένεια που συχνά προκαλεί φαλάκρες.

Το ζευγάρι προφανώς «συμφωνεί» ότι ο Σμιθ «αντέδρασε υπερβολικά» και «ότι όλα έγιναν για την οικογένειά τους και τα παιδιά τους». Μιλώντας στο Us Weekly, ανώνυμη πηγή είπε: «Ήταν στην έξαψη της στιγμής και ήταν αυτός που αντέδρασε υπερβολικά» «Αυτός το ξέρει, το ξέρει κι εκείνη. Συμφωνούν ότι αντέδρασε υπερβολικά».

Ισχυρίστηκαν επίσης ότι η Πίνκετ Σμιθ δεν είναι ευάλωτη, ούτε «μία από αυτές τις γυναίκες που χρειάζεται προστασία». «Δεν χρειαζόταν να κάνει αυτό που έκανε», πρόσθεσαν. Η πηγή είπε επίσης ότι το ζευγάρι «είναι πολύ προστατευτικό απέναντι στη ζωή του και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα».

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του πρακτορείου ταλέντων του Σμιθ, Creative Artists Agency (CAA), είναι βαθιά διχασμένοι για το τι πρέπει να κάνουν με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, μετά το σοκαριστικό του χαστούκι στη σκηνή.

Το περιστατικό φέρεται να οδήγησε σε δίλημμα τους επικεφαλής της CAA που εκπροσωπεί αμέτρητα αστέρια σε όλα τα μέσα ενημέρωσης και τον αθλητισμό: το αστέρι τους μετατράπηκε σε.. παρία, παρά το γεγονός ότι κέρδισαν το μεγαλύτερο βραβείο της βιομηχανίας.

Ένας εκπρόσωπος της CAA αρνήθηκε τυχόν διαιρέσεις στις τάξεις του πρακτορείου, λέγοντας στο Daily Beast: «Δεν υπάρχει αλήθεια σε τίποτα από όλα αυτά. Απλώς δεν συνέβη ποτέ». Μιλώντας στο The View, η Γούπι Γκόλντμπεργκ πήρε το μέρος του διάσημου ηθοποιού και τόνισε οτι «θα επιστρέψει».«Πρέπει» να διαχωρίσουμε την τέχνη από τον καλλιτέχνη «γιατί αν δεν μπορούμε, κανένας από εμάς δεν μπορεί να είναι καλλιτέχνης».

Διαβάστε επίσης:

«Χαστούκι» στον Γουίλ Σμιθ από το Χόλιγουντ - «Παγώνουν» οι ταινίες του