ΚΟΣΜΟΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνηση για την απώλεια του νεογέννητου γιου του – Το μήνυμα της αδερφής του

Κριστιάνο Ρονάλντο: Συγκίνηση για την απώλεια του νεογέννητου γιου του – Το μήνυμα της αδερφής του
Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ανακοίνωσε ότι το ένα από τα δίδυμα που περίμενε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν τα κατάφερε
AP PHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ανακοίνωσε ότι το ένα από τα δίδυμα που περίμενε με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν τα κατάφερε

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Κριστιάνο Ρονάλντο ότι το ένα από τα δίδυμα που περίμεναν με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δεν τα κατάφερε μετά τη γέννησή του και έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Πορτογάλου σουπερ σταρ έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 10 εκατομμύρια likes με τα μηνύματα συμπαράστασης από γνωστούς και άγνωστους φίλους του Κριστιάνο Ρονάλντο να πέφτουν «βροχή».

«Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος. Στέλνουμε την αγάπη μας και τη δύναμή μας σε σένα και στην οικογένειά σου» ανέφερε στο δικό της μήνυμα η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.

«Εξαιρετικά δυσάρεστα νέα. Τα συλλυπητήριά μου σε σένα και την οικογένειά σου» έγραψε από την πλευρά του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γκάρι Λίνεκερ, ενώ μηνύματα συμπαράστασης έστειλαν και άλλοι συμπαίχτες του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ορισμένα απο τα μηνύματα στήριξης στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Από τα μηνύματα, πάντως, που ξεχώρισαν και συγκίνησαν ήταν αυτό της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram θυμήθηκε και τον πατέρα τους, Ντένις, ο οποίος πέθανε το 2005 μετά από μάχη με τον αλκοολισμό.

«Ο μικρός μας άγγελος είναι στην αγκαλιά του πατέρα μας. Και το μικρό μας κορίτσι είναι γερό και δυνατό και θα σας δείξει καθημερινά ότι το μόνο που μετράει είναι η αγάπη. Σε αγαπώ και η καρδιά μου είναι μαζί σας. Ας είναι μαζί σας ο Θεός για να σας στηρίζει σε κάθε βήμα από εδώ και πέρα» έγραψε, μεταξύ άλλων, η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο, περίμενε δίδυμα με τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Tο άλλο παιδάκι -κοριτσάκι- είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ζευγαριού που δόθηκε στη δημοσιότητα το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

Ο Ρονάλντο και η Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα. Την εγκυμοσύνη ανακοίνωσαν, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram, όπου φαίνονταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι να κρατούν το υπερηχογράφημα: «Με χαρά ανακοινώνουμε ότι περιμένουμε δίδυμα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη, ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε».

Τον Δεκέμβριο, το ζευγάρι μοιράστηκε πλάνα από την αποκάλυψη του φύλου των μωρών με ροζ και μπλε μπαλόνια για να επιβεβαιώσει ότι είχαν ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Νεκρό το παιδί του ποδοσφαιριστή