ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με πρώην στέλεχος της Gazprombank: Βρέθηκε νεκρό δίπλα στη σύζυγο και το παιδί του

Θρίλερ με πρώην στέλεχος της Gazprombank: Βρέθηκε νεκρό δίπλα στη σύζυγο και το παιδί του
Το πρώην στέλεχος της Gazprombank, Βλάντισλαβ Αβάγιεφ, βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του στη Μόσχα
Social Media

Το πρώην στέλεχος της Gazprombank, Βλάντισλαβ Αβάγιεφ, βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμά του στη Μόσχα - Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στη Ρωσία από τη στιγμή, δηλαδή, που βρέθηκε νεκρό το πρώην στέλεχος της Gazprombank και πρώην αξιωματούχος στο Κρεμλίνο, Βλάντισλαβ Αβάγιεφ, στο αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ διαμέρισμά του στη Μόσχα.

Το θρίλερ επέτεινε, μάλιστα, το γεγονός ότι δίπλα στον 51χρονο Αβάγιεφ βρέθηκαν νεκροί η 47χρονη σύζυγός του Γιέλενα και η 13χρονη κόρη τους Μαρία. Τους τρεις βρήκε νεκρούς η μεγαλύτερη κόρη του ζευγαριού, Αναστασία, όταν μπήκε στο διαμέρισμα αγωνιώντας για την τύχη τους καθώς δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί τους.

Αστυνομικές πηγές δηλώνουν ότι ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου των τριών μελών της ίδιας οικογένειας οι σοροί των οποίων όλοι έφεραν θανατηφόρα τραύματα από πυροβολισμούς «με πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο Αβάγιεφ». Σύμφωνα με την κόρη του ζευγαριού, την Αναστασία, το όπλο βρέθηκε στο χέρι του πατέρα της.

Μια θεωρία πίσω από τον θάνατο των τριών μελών της οικογένειας θέλει τον Αβάγιεφ να είναι οργισμένος με το γεγονός ότι η σύζυγός του ήταν έγκυος από τον οδηγό του 51χρονου.

Μια άλλη θεωρία δεν περιλαμβάνει τα περί εγκυμοσύνης της 47χρονος αλλά αναφέρει ότι όντως είχε εξωσυζυγική σχέση για την οποία είχε πληροφορηθεί ο Αβάγιεφ με τον οδηγό του να αποτελεί την «πέτρα του σκανδάλου» και να έχει παραιτηθεί.

Η τρίτη θεωρία που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι το ζευγάρι είχε ξεκινήσει δικαστική διαμάχη για οικονομικά ζητήματα.

Συνολικά στο σπίτι του 51χρονου ο οποίος είχε αποχωρήσει από την Gazprombank πριν από μερικούς μήνες όντας ένας εκ των αντιπροέδρων της, βρέθηκαν 13 όπλα με το διαμέρισμα να είναι κλειδωμένο από μέσα, σύμφωνα με την κόρη του ζευγαριού.

Γείτονες δήλωσαν ότι άκουσαν τρεις πυροβολισμούς, κραυγές, μια γυναίκα να ουρλιάζει και στη συνέχεια άλλους δύο πυροβολισμούς. «Νόμιζα ότι ήταν πυροτεχνήματα αλλά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν έτσι» δήλωσε γειτόνισσά του ζευγαριού.

«Ήταν έξυπνος άνθρωπος, σχεδόν επικεφαλής της Gazprombank. Δεν φαινόταν μανιακός. Δεν υπήρχαν λόγοι να γίνει αυτό. Ήταν πλούσιος και έξυπνος. Μπορεί να τους σκότωσαν» υποστήριξε άλλη γειτόνισσα του ζευγαριού.