Ινδοί βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση!

Ινδία: Ούτε οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τους δράστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν σε όσα άκουγαν!

Ινδοί βίασαν, σκότωσαν, μαγείρεψαν και έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση!
Unsplash
1'

Ένα περιστατικό που δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους συνέβη στην Ινδία, στην περιοχή του Maharashtra καθώς τέσσερις άνδρες σκότωσαν και έφαγαν σαύρα υπό εξαφάνιση ενώ πρώτα την είχαν βιάσει!

Το περιστατικό συνέβη στις 29 Μαρτίου στο καταφύγιο Sahyadri, με τους δράστες να απαθανατίζονται από κάμερες που είναι τοποθετημένες μέσα στο δάσος και προορίζονται για την παρακολούθηση των τίγρεων

Οι δασικοί υπάλληλοι συνέλαβαν τους άνδρες μεταξύ 1ης και 5ης Απριλίου και βρήκαν στα τηλέφωνά τους φωτογραφίες και βίντεο που τους έδειχναν να βιάζουν ομαδικά μια σαύρα και στη συνέχεια να τη σκοτώνουν και να την τρώνε.

«Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο έγκλημα στο παρελθόν», δήλωσε δασικός υπάλληλος. «Οι άνδρες είναι γύρω στα 20 και 30 και φαίνεται ότι το έκαναν για διασκέδαση. Δεν το έκαναν ούτε για λόγους μαύρης μαγείας», ανέφερε στο Vice ένας εκ των εμβρόντητων δασοφυλάκων.

Οι άνδρες αναγνωρίστηκαν ως οι Sandeep Pawar, Mangesh Kamtekar, Akshay Kamtekar και Ramesh Ghag, όλοι ντόπιοι. Κατηγορούνται βάσει του νόμου της Ινδίας για την άγρια φύση (προστασία) του 1972. Τοπικό δικαστήριο τους άφησε ελεύθερους με εγγύηση.

Δασικός υπάλληλος δήλωσε στο Vice ότι οι φωτογραφίες και τα βίντεο του περιστατικού έχουν σταλεί σε εγκληματολογικό εργαστήριο για τη δημιουργία αποδεικτικών στοιχείων για την υπόθεση.

«Αυτό δεν είναι μόνο σκληρό, αλλά υπάρχει κίνδυνος ζωονοσογόνων ασθενειών από τέτοιου είδους περιπτώσεις. Υπάρχουν ανησυχίες ότι οι άνδρες μεταφέρουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και άλλες λοιμώξεις από την πράξη τους», δήλωσε ο δασικός υπάλληλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή