ΚΟΣΜΟΣ

Νέα Υόρκη: Ο φόνος της 51χρονης μητέρας, η κυνική ομολογία του πρώην εραστή της και οι 60 μαχαιριές

Άγριο έγκλημα συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη
Άγριο έγκλημα συγκλονίζει τη Νέα Υόρκη
o

Ανατροπή στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Orsolya Gaal στη Νέα Υόρκη, με τον πρώην εραστή της να ομολογεί το φόνο και στη συνέχεια να ζητάει να φάει ένα...μπέιγκελ

Ο Ντέιβιντ Μπονόλα, ο άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την 51χρονη, Orsolya Gaal ομολόγησε στους αστυνομικούς. Στη συνέχεια έδωσε μια δεύτερη ομολογία σε βίντεο στους εισαγγελείς και ζήτησε να φάει ένα… μπέιγκελ.

Ο πρώην εραστής της μητέρας δύο παιδιών απο το Κουίνς που δέχθηκε πάνω από 60 μαχαιριές μέσα στο ίδιο της το σπίτι, κατηγορήθηκε για φόνο σε σχέση με τον θάνατο της και όπως αναφέρει η New York Post, μίλησε στους ντετέκτιβ της 112ης Περιφέρειας, μετά τη σύλληψή του το βράδυ της Τετάρτης.

«[Η ομολογία ήταν] πολύ λεπτομερής, απάντησε σε κάθε ερώτηση που είχαν», είπε αστυνομική πηγή, προσθέτοντας ότι ο ύποπτος δεν ζήτησε δικηγόρο. Όταν ο Μπονόλα τελείωσε με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που φέρεται να έδωσε στους αστυνομικούς, ζήτησε να φάει ένα μπέιγκελ με τυρί κρέμα.

Ο 44χρονος αποκάλυψε ότι είχε διετή σχέση με την 51χρονη. Όπως ανέφερε είχαν ξαναβρεθ νωρίτερα αυτό τον μήνα πριν χωρίσουν ξανά.

Το χρονικό της φρίκης

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, ο 44χρονος φέρεται να εμφανίστηκε στο σπίτι της οικογένεια για να συζητήσουν τη σχέση το, αλλά όταν η συζήτηση πήρε αρνητική για εκείνον τροπή, εξαγριώθηκε και την μαχαίρωσε σχεδόν 60 φορές με ένα κουζινομάχαιρο.

Οι πηγές ανέφεραν ότι ο Μπονόλα δεν είχε προμελετημένο σχέδιο. Μόλις η Gaal πέθανε, φέρεται να πανικοβλήθηκε και πέταξε τα λείψανά της σε μια τσάντα χόκεϊ που ανήκε στον 13χρονο γιο της επειδή «δεν ήθελε η οικογένεια να βρει» το πτώμα της.

Στη συνέχεια, φέρεται να έσυρε το σακ βουαγιάζ προς το σπίτι του στο Richmond Hill, και την πέταξε έξω από το Forest Park, αφήνοντας πίσω του ένα ίχνος αίματος που οδήγησε πίσω στην πλαϊνή πόρτα της άτυχης γυναίκας. Στη συνέχεια πήγε σε μία κλινική καθώς είχε σοβαρά τραύματα στο χέρι που υπέστη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Τέσσερις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία, η αστυνομία τον εντόπισε κοντά στον τόπο του εγκλήματος.

Ο συλληφθείς είναι τεχνίτης στο επάγγελμα και φέρεται πως είχε δουλέψει για την άτυχη γυναίκα, γνωρίζοντας μάλιστα κάθε σπιθαμή του σπιτιού της.