ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Γυναίκα πέθανε απο επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά του κορονοϊού

Μία γυναίκα κατέληξε απο πιθανή παρενέργεια του εμβολίου
Μία γυναίκα κατέληξε απο πιθανή παρενέργεια του εμβολίου
Α.Ρ

Βρετανία: Έρευνα έδειξε οτι η μητέρα δύο παιδιών ενδέχεται να κατέληξε από σπάνιες επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο της Pfizer για τον κορονοϊό.

Η μητέρα δύο παιδιών μπορεί να πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με το εμβόλιο, μεταδίδει το Sky News. Η νεκροψία στο σώμα της Dawn Wooldridge, 36 ετών, από το Twyford, Berkshire δεν έχει καταλήξει σε συμπέρασμα.

Ένας παθολόγος ωστόσο είπε στην έρευνα της ότι ο θάνατός της μπορεί να συνδέεται με το εμβόλιο. Ο Δρ Sukhvinder Ghataura είπε ότι η νεκροψία έδειξε ότι η κυρία Wooldridge ήταν υγιής τη στιγμή του θανάτου της.

Η τοξικολογική έκθεση δεν βρήκε σημάδια αλκοόλ ή ναρκωτικών στον οργανισμό της. Υπήρχε όμως φλεγμονή στην καρδιά, υγρό στους πνεύμονες και ένας μικρός θρόμβος στους πνεύμονές της.

Αυτά, πρότεινε ο παθολόγος, συνδέονταν με μυοκαρδίτιδα, φλεγμονή δηλαδή του καρδιακού μυός. Είπε στον ιατροδικαστή: «Είχε προβλήματα που σχετίζονται με το εμβόλιο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Είναι ο πιο πιθανός λόγος, στο συμπέρασμά μου. Είναι περισσότερο από πιθανό η Dawn να πέθανε μετά τον εμβολιασμό της κατά της COVID-19».