ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο ράπερ Young Thug

Συνελήφθη ο ράπερ Young Thug
Συνελήφθη τη Δευτέρα ως ύποπτος για συμμετοχή σε συμμορία και παραβίαση του νόμου περί εκβιασμού
AP

Ο ράπερ Young Thug συνελήφθη στην Ατλάντα και είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που, μεταξύ άλλων, σχετίζονται με συμμετοχή σε συμμορία.

Ο σταρ της ραπ Young Thug, ένας από τους καλλιτέχνες με τη μεγαλύτερη επιρροή που αναδύθηκε από τη σκηνή του χιπ-χοπ της Ατλάντα, συνελήφθη τη Δευτέρα ως ύποπτος για συμμετοχή σε συμμορία και παραβίαση του νόμου περί εκβιασμού της Τζόρτζια.

Ο Young Thug συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας σε σπίτι και σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι ο ιδρυτής της Young Slime Life, μια συμμορίας που ξεκίνησε το 2012 στην Ατλάντα και έχει δεσμούς με την συμμορία Bloods, που έχει δράση σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ.

Η επιτυχημένη δισκογραφική εταιρεία του ράπερ ονομάζεται YSL Records ή Young Stoner Lifer Records. Η εταιρεία αναφέρει τους καλλιτέχνες της ως μέλη της «Slime Family» και το compilation άλμπουμ με τίτλο «Slime Language 2» έφτασε στο Νο1 των τσαρτς τον Απρίλιο του 2021.

Στο κατηγορητήριο των 88 σελίδων αναφέρεται ότι η συμμορία ενεπλάκη παράνομες δραστηριότητες όπως: εκφοβισμό μαρτύρων, δολοφονία, απόπειρα φόνου, ληστεία αυτοκινήτων, ληστείες, κλοπές και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάποιοι κατονομάζονται ως θύματα πυροβολισμών ή απόπειρας πυροβολισμών. Ανάμεσά τους ο Ντουέιν Κάρτερ- ο σταρ που είναι γνωστός ως Lil Wayne, του οποίου το πούλμαν δέχθηκε πυρά τον Απρίλιο του 2015, από μέλος της YSL, τον Τζίμι Γουίνφρεϊ, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Με πληροφορίες από: nytimes