ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη ο αρχηγός αίρεσης που ζούσε στη ζούγκλα - Έπεισε 11 άτομα να αυτοκτονήσουν

Ταϊλάνδη: Συνελήφθη ο αρχηγός αίρεσης που ζούσε στη ζούγκλα - Έπεισε 11 άτομα να αυτοκτονήσουν
ViralPress

Στη σύλληψη ενός 74χρονου προχώρησαν οι Αρχές της Ταϊλάνδης, ο οποίος ήταν ο αρχηγός αίρεσης.

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Ταϊλάνδη, στην επαρχία Chaiyaphum , καθώς εντόπισαν 11 πτώματα μέσα σε σπίτι στη ζούγκλα.

Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο μετά από καταγγελία της Khun Jenjira, η οποία εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε πως η 80χρονη μητέρα της βρισκόταν στο συγκεκριμένο σπίτι και δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Το σπίτι άνηκε στον Τawee Nanlan, ο οποίος είναι ο αρχηγός τοπικής αίρεσης. Μάλιστα η Jenjira είπε στους αστυνομικούς πως η μητέρα της τον αποκαλούσε «πατέρα όλων των θρησκειών».

Έτσι, στην αναζήτηση της 80χρονης, η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι του 74χρονου όπου εντόπισε συνολικά 11 σορούς, εκ των οποίων η μια άνηκε σε ένα παιδί. Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, όλοι είχαν αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, όσοι ήταν στο σημείο, δεν πείραζαν τις σορούς και πίστευαν πως δεν θα κολλήσουν ποτέ κορονοϊό εξαιτίας της υπερβατικότητας των δυνάμεων του Nanlan.

Από την πλευρά του ο 74χρονος είπε στους αστυνομικούς πως δεν κράτησε κανέναν με τη βία και όλοι ήταν εκεί με τη θέλησή τους...