ΚΟΣΜΟΣ

Υπόθεση Μαντλίν: Ανατροπή στην υπόθεση - «Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι αθώος - Έχουν τον λάθος άνθρωπο»

Υπόθεση Μαντλίν: Ανατροπή στην υπόθεση - «Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ είναι αθώος - Έχουν τον λάθος άνθρωπο»

Ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στη βρετανική τηλεόραση όχι μόνο αθωώνει τον νούμερο ένα ύποπτο για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μαλάν αλλά τονίζει πως οι Αρχές έχουν στα χέρια τους τον λάθος άνθρωπο!

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για να αποδείξουν την εμπλοκή του Κρίστιαν Μπρίκνερ με την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ένα νέο ντοκιμαντέρ κάνει λόγο για την αθωότητα του Γερμανού!

Σύμφωνα με τον Mark Williams - Thomas, κορυφαίο Βρετανό ερευνητή ο οποίος ήταν αυτός που ξεσκέπασε το σκάνδαλο παιδοφιλία με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Σάβιλ, τονίζει στο νέο του ντοκιμαντέρ που ασχολείται με την εξαφάνιση της Μαντλίν, πως ο Μπρίκνερ δεν έχει τη παραμικρή σχέση με όσα συνέβησαν στο Αλγκάρβε το 2007!

Μάλιστα, τόνισε πως η υπόθεση που έχει στοιχειοθετήσει η γερμανική αστυνομία έχει πάρα πολλά κενά και ουσιαστικά δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο το οποίο μπορεί να καταρρίψει τα άλλοθι του Μπρίκνερ.

Το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί στο Channel 5 με τίτλο «Madeleine McCann: The Case Against Christian B» και αναμένεται να παρουσιάσει νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως αν ο Μπρίκνερ είναι αθώος, τότε αυτόματα ο πραγματικός ένοχος για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν, 15 χρόνια μετά, παραμένει ασύλληπτος και ίσως και να μην εντοπιστεί ποτέ...