ΚΟΣΜΟΣ

Κάθριν Λανγκ: Στο νοσοκομείο η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία» - Υποβλήθηκε σε επέμβαση

Κάθριν Λανγκ: Στο νοσοκομείο η Μπρουκ από την «Τόλμη και Γοητεία»
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η ηθοποιός στο Instagram
Instagram

Η Κάθριν Λανγκ, που έγινε διάσημη ως Μπρουκ Λόγκαν στη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία» πέρασε την Γιορτή της Μητέρας στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ιππασίας.

Η 60χρονη Κάθριν Λανγκ ανάφερε ότι ήταν έξω για μια βόλτα 40 μιλίων με άλογο στο Μαλιμπού το Σάββατο, όταν κατέβηκε από το άλογό της, σκόνταψε πάνω σε έναν βράχο και γύρισε το πόδι της.

«Περίπου στα μισά 16 μίλια, κατέβηκα από το άλογο για να διασχίσω ένα απότομο μονοπάτι γεμάτο πέτρες και να του δώσω λίγο διάλειμμα», έγραψε στην ανάρτηση, δημοσιεύοντας βίντεο και φωτογραφίες από τον τραυματισμό της.

«Στο τέλος του μονοπατιού σκόνταψα σε μια πέτρα και έριξα όλο το βάρος στο αριστερό μου πόδι, που γύρισε σε γωνία 90 μοιρών με το υπόλοιπο πόδι μου. Αναγκάστηκα να το βάλω πίσω στη θέση του. Ήταν άσχημο, αλλά έπρεπε να το κάνω», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το pagesix, με την βοήθεια φίλων της και ενός περαστικού οδηγού, που κάλεσε ασθενοφόρο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου πληροφορήθηκε ότι είχε σπάσει τρία οστά στον αστράγαλό της.

«Υποβλήθηκα σε επέμβαση αργά εκείνο το βράδυ και τώρα έχω βίδες στον αστράγαλό μου», έγραψε στο μήνυμα, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να ρίχνει καθόλου βάρος στο πόδι για 6 εβδομάδες.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery: