ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: «Τον έκαψε» η κατάθεση της πρώην του - «Είναι χειριστικός και ζηλιάρης»

O Tζόνι Ντεπ
O Tζόνι Ντεπ

Η ηθοποιός Έλεν Μπάρκιν, πρώην σύντροφος του Τζόνι Ντεπ ισχυρίζεται ότι ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» είναι ένας άνδρας ζηλιάρης που θέλει να έχει πάντα τον έλεγχο

Καταπέλτης για τον Τζόνι Ντεπ ήταν η κατάθεση της Έλεν Μπάρκιν στην πολύκροτη δίκη του ηθοποιού εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ. Μια προηχογραφημένη μαρτυρία της ηθοποιού από τον Νοέμβριο του 2019 παίχτηκε χθες στο δικαστήριο της Βιρτζίνια

Ο Τζόνι Ντεπ και η Μπάρκιν έγιναν φίλοι το 1990 και είχαν σεξουαλική σχέση για περίπου τρεις έως έξι μήνες το 1994. «Αφού μετακόμισα στο Χόλιγουντ, άλλαξαν οι ισορροπίες κουμπιά», είπε. «Η φιλία μας έγινε από καθαρά πλατωνική, ρομαντική».

Ο Ντεπ, σύμφωνα με τον Μπάρκιν, έπινε ή κάπνιζε χασίς. Πειραματιζόταν επίσης με παραισθησιογόνα και κοκαΐνη. Είπε επίσης ότι ο Ντεπ αναφερόταν στην τότε βοηθό του ως «το γουρούνι».

Μια σύντομη και ταραχώδης σχέση

Η σχέση τους έγινε ερωτική κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1990 και στη συνεχεια εκείνος τη διέκοψε όταν τον άφησε για ένα διήμερο ταξίδι στο Λος Άντζελες, όπως ισχυρίστηκε. «Δεν ήθελε να πάω», είπε η Μπάρκιν στην 11λεπτη βιντεοσκοπημένη κατάθεση. «Δεν άκουσα ποτέ ξανά νέα του μετά από αυτό».

Ο δικηγόρος ρώτησε τον Μπάρκιν τι της είχε πει που έδειχνε κτητικότητα. «Είναι απλώς ένας ζηλιάρης άντρας, που θέλει να ελέγχει», είπε.

«Πού πας; Με ποιον θα πας; Τι έκανες χθες το βράδυ;Κάποτε είχα μια γρατσουνιά στην πλάτη μου που τον θύμωσε πολύ, πολύ, γιατί επέμενε ότι προήλθε από το σεξ που έκαναν με κάποιον που δεν ήταν αυτός», συνέχισε η ηθοποιός.

Ο Ντεπ και η Μπάρκιν συμπρωταγωνίστησαν στο «Φόβος και παράνοια στο Λας Βέγκας» (Fear and Loathing in Las Vegas) ενώ έβγαιναν μαζί το 1998. «Υπήρξε ποτέ κάποια στιγμή που ο κύριος Ντεπ ενήργησε εκτός ελέγχου μαζί σου;» τη ρώτησε ο δικηγόρος της Άμπερ Χερντ.

«Ο κύριος Ντεπ πέταξε ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας όταν κάναμε γυρίσματα», είπε. «Γινόταν καβγάς...μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της φίληςτου στο δωμάτιο, της βοηθού του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι. Της πέταξε το μπουκάλι και χτύπησε σε τοίχο» ισχυρίστηκε.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Πώς η δικηγόρος του ηθοποιού έγινε σούπερ σταρ - Γιατί την αποθεώνει το ίντερνετ