ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μος: Η πολυαναμενόμενη κατάθεση της πρώην του Τζόνι Ντεπ - Τι θα πει το τοπ μόντελ στη δίκη

H Kέιτ Μος αναμένεται να υπερασπιστεί τον πρώην αγαπημένο της, Τζόνι Ντεπ
H Kέιτ Μος αναμένεται να υπερασπιστεί τον πρώην αγαπημένο της, Τζόνι Ντεπ
A.P

Η Κέιτ Μος θα καταθέσει αύριο (25/5) στο δικαστήριο πώς ο πρώην αγαπημένος της Τζόνι Ντεπ την είχε φροντίσει κάποτε όταν γλίστρησε στις σκάλες, σύμφωνα με πηγές.

Λίγο πριν το μεγάλο «φινάλε» της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ για συκοφαντική δυσφήμιση, η Κέιτ Μος θα καταθέσει στο δικαστήριο μέσω βίντεο σύνδεσης από το Λονδίνο.

Η 48χρονη Βρετανίδα καλλονή, θα είναι η πρώτη από τις πρώην συντρόφους του ηθοποιού που θα δώσει στοιχεία για την υπόθεση που τις τελευταίες εβδομάδες μονοπωλεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Η Μος και ο Ντεπ είχαν σχέση από το 1994 έως το 1997.

Πηγή που γνωρίζει την υπόθεση είπε στη Νew York Post ότι η Mος θα αφηγηθεί ένα περιστατικό όταν «κατέβαινε σκάλες στην Τζαμάικα. Φορούσε σαγιονάρες και γλίστρησε στις δύο τελευταία σκαλιά. Ο Τζόνι την έπιασε και την φρόντισε».

Η Μος παρασύρθηκε στο νομικό δράμα όταν η 36χρονη Χερντ είπε στους ενόρκους για έναν καυγά τον Μάρτιο του 2015, κατά τον οποίο γρονθοκόπησε τον Ντεπ, 58 ετών, στο πρόσωπο από φόβο ότι θα έριχνε την αδερφή της Γουίτνεϊ Χενρίκεζ κάτω από μια σκάλα.

Η ηθοποιός του «Aquaman» είπε ότι η αδερφή της βρισκόταν κοντά σε μια σκάλα «στη γραμμή των πυρών… προσπαθώντας να κάνει τον Τζόνι να σταματήσει», κάτι που της θύμισε ένα φημολογούμενο περιστατικό μεταξύ της Μος και του Ντεπ

«Η πλάτη [της Γουίτνεϊ] ήταν στη σκάλα και ο Τζόνι την κούναγε», κατέθεσε η Χερντ. «Δε δίστασα, δεν περιμένα. Απλώς, στο μυαλό μου, σκέφτηκα αμέσως την Κέιτ Μος και τις σκάλες». «Και του έριξα», συνέχισε ο Χερντ για το υποτιθέμενο περιστατικό.

Αυτό ώθησε τον δικηγόρο του Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου, να κάνει μία χειρονομία θριάμβου στην αίθουσα του δικαστηρίου, σε μια «εορταστική παραδοχή» ότι η Μος θα μπορούσε να προσαχθεί ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη, είπαν νομικές πηγές στην The Post.

Αναφέροντας την υποτιθέμενη ανάρμοστη συμπεριφορά, η Χερντ επέτρεψε κατά λάθος στους δικηγόρους του Ντεπ να καλέσουν το μοντέλο ως μάρτυρα. Αλλά η πηγή είπε ότι η μαρτυρία της Μος για το περιστατικό της σκάλας πιθανότατα δεν θα βοηθήσει τη Χερντ.

«Ο Τζόνι πήρε την Κέιτ και την κουβάλησε. Αυτή δεν ήταν η τρομακτική ερμηνεία των γεγονότων που έκανε η Άμπερ», ανέφερε η πηγή. Η νομική ομάδα του Ντεπ ήταν σε συζητήσεις με τη Μος την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με πληροφορίες.

«Η Κέιτ δεν έχει τίποτα να κερδίσει δίνοντας τη μαρτυρία της, αλλά νιώθει οτι θέλει να υπερασπιστεί το φίλο της», είπε η γνωστή πηγή. Το style icon, που έβγαινε με τον Ντεπ από το 1994 έως το 1997, αναμένεται επίσης να καταθέσει ότι ο ηθοποιός δεν την κακοποίησε ποτέ και ότι παραμένουν στενοί φίλοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ντεπ και η Μος διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Η Ντεπ μηνύει τη Χερντ για δυσφήμιση σε μία υπόθεση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι το άρθρο της στην Washington Post το 2018 σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία, αμαύρωσε τη φήμη του και κατέστρεψε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας του, παρόλο που δεν τον ανέφερε ονομαστικά.

Ο ηθοποιός κατέθεσε ότι, μετά τους ισχυρισμούς του Χερντ, έχασε πολλά. Η Χερντ μήνυσε με τη σειρά της τον πρώην σύζυγό της για 100 εκατομμύρια δολάρια. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 και χώρισε τον Μάιο του 2016, όταν η Χερντ ζήτησε περιοριστική εντολή για ενδοοικογενειακή βία εναντίον του, κατηγορώντας τον ότι την κακοποίησε. Ο Ντεπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και το πρώην ζευγάρι διευθέτησε το διαζύγιό του εξωδικαστικά τον Αύγουστο του 2016.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Τζόνι Ντεπ: Πώς η δικηγόρος του ηθοποιού έγινε σούπερ σταρ - Γιατί την αποθεώνει το ίντερνετ