ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Είναι ο πατέρας του παιδιού της Αμπερ Χερντ; Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση τους

Οργιάζουν οι φήμες για την πατρότητα του παιδιού της Χερντ
Οργιάζουν οι φήμες για την πατρότητα του παιδιού της Χερντ
Instagram

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση που διατηρούσε ο Έλον Μασκ με την πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ. 

Η δίκη του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ που πλησιάζει στο τέλος της έφερε στο προσκήνιο κι άλλα ηχηρά ονόματα. Ένας από αυτα είναι εκείνο του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ, με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση μετά τον χωρισμό της από τον αστέρα των «Πειρατών της Καραϊβικής».

Κι ενώ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ετυμηγορία για την υπόθεση συκοφαντικής δυσφύμησης ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων «τα μέσα ενημέρωσης δεν θα κουραστούν να παρακολουθούν μέχρι να μάθουν την αλήθεια για το ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που απέκτησε η ηθοποιός με παρένθετη μητέρα» γράφει η ισπανική εφημερίδα Marca.

«Λέγεται ότι η σχέση μεταξύ της Άμπερ Χερντ και του Έλον Μασκ θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει το συναισθηματικό κομμάτι μιας και ο Νοτιοαφρικανός Κροίσος θα μπορούσε να είναι ο πατέρας της κόρης της»

Αμφιβολίες για την πατρότητα

Η Χερντ είχε αποκαλύψει ότι το μωρό γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021 και ότι το όνομά της είναι Οονά Πέιτζ Χερντ. Το όνομα Οονά είναι ιρλανδικό και σημαίνει «αρνί». Το μεσαίο όνομα, Πέιτζ, φαίνεται να είναι φόρος τιμής στη μητέρα της, η οποία πέθανε τον Μάιο του 2020.

Η Άμπερ Χερντ έφερε στον κόσμο την κόρη της μέσω παρένθετης μητρότητας αφού οι γιατροί της είπαν ότι δε θα μπορούσε ποτέ να κυοφορήσει το δικό της μωρό, έγραφε τότε ο βρετανικός Τύπος. Δεν αποκάλυψε ποτέ τον πατέρα και έκτοτε έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα παίζοντας με την κόρη της.

«Από αυτή την άποψη, η συγγραφέας Jessica Reed Klaus είπε ότι στενές ανώνυμες πηγές αναφέρουν ότι ο Έλον Μασκ δώρισε το σπέρμα για να μπορέσει η Χερντ να συλλάβει την κόρη της και ως εκ τούτου είναι ο βιολογικός πατέρας του μικρού κοριτσιού» καταλήγει το δημοσίευμα.

Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX δεν έχει καταθέσει στη δίκη,το τελευταίο διάστημα όμως έχει βρεθεί στο επίκεντρο μίας σειράς σκανδάλων και θεμάτων πρώτης γραμμής, από την απόπειρα εξαγοράς του Twitter μέχρι τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατο tweet του, δήλωσε λίγο «λυπημένος» Το μήνυμά του ήρθε ως απάντηση σε ένα χρήστη που σημείωνε ότι σπάνια ρωτάνε τον δισεκατομμυριούχο για τον εαυτό του «ως άνθρωπο» και ότι «πρέπει να τον ρωτάμε και για τα προσωπικά του συναισθήματα». «Πώς νιώθεις, Έλον;» έγραψε ο χρήστης. «Νιώθεις μοναξιά, χαρά, λύπη, απογοήτευση ή οτιδήποτε άλλο;»

O Έλον ΜασκΑ.Ρ

Είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από tweet του Μασκ, μετά την απόπειρα εξαγοράς του Twitter. Η συμφωνία έχει «παγώσει» αφού ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν περισσότερες λεπτομέρειες από το Twitter σχετικά με τον αριθμό των ψεύτικων λογαριασμών στον ιστότοπο.

Τις τελευταίες ημέρες, ο Μασκ συνέχισε να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να απαξιώσει τη διαχείριση του Twitter. Όταν ένας χρήστης αναφέρθηκε στο πρόστιμο 150 εκατομμυρίων δολαρίων που αναγκάστηκε να πληρώσει το Twitter λόγω των πολιτικών συλλογής δεδομένων του, ο Μασκ χαρακτήρισε την είδηση ​​«πολύ ανησυχητική» και διερωτήθηκε: «Αν το Twitter δεν ήταν αληθινό εδώ, πού αλλού δεν είναι;»

Μέσα απο το λογαριασμό του προσπάθησε επίσης να προωθήσει το SpaceX, μοιράστηκε την εμπειρία του στο παιχνίδι Elden Ring, συνέχισε να προωθεί μακροχρόνιες ανησυχίες όπως η ανάγκη να αποικιστούν άλλοι πλανήτες και οι άνθρωποι να κάνουν περισσότερα παιδιά, και επαίνεσε το τελευταίο standup special του Ricky Gervais. Επίσης αρνήθηκε τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να υποδηλώσει ότι ήταν πολιτική επίθεση.

Σχετικές ειδήσεις