ΚΟΣΜΟΣ

Άμπερ Χερντ: Ετοιμάζει αντεπίθεση μετά τη δικαστική «ήττα» - Πρώτο βήμα η υποβολή έφεσης

Άμπερ Χερντ: Ετοιμάζει αντεπίθεση μετά τη δικαστική «ήττα» - Πρώτο βήμα η υποβολή έφεσης
Η Άμπερ Χερντ δεν θα μείνει άπραγη μετά την ήττα της στο δικαστήριο από τον Τζόνι Ντεπ
AP PHOTO

Η Άμπερ Χερντ δεν θα μείνει άπραγη μετά την ήττα της στο δικαστήριο από τον Τζόνι Ντεπ

Έτοιμη να προχωρήσει σε αντεπίθεση μετά την δικαστική ήττα της στο δικαστήριο που έκρινε ότι ο Τζόνι Ντεπ έπεσε θύμα δυσφήμισης από την ίδια εμφανίζεται η Άμπερ Χερντ λίγες ώρες μετά την απογοήτευση που εξέφρασε η ίδια για την απόφαση των ενόρκων.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της που μίλησε στην Huffington Post η Άμπερ Χερντ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε υποβολή έφεσης κατά της ομόφωνης απόφασης των ενόρκων υπέρ του Τζόνι Ντεπ.

Σημειώνεται ότι η Άμπερ Χερντ βάσει της απόφασης του δικαστηρίου πρέπει να καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 8 εκατομμυρίων δολαρίων στον αντίδικο πρώην σύζυγό της.

Στην πρώτη της αντίδραση μετά την απόφαση του δικαστήριου η Άμπερ Χερντ, η οποία κέρδισε μια από τις αιτιάσεις της και αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων με την οποία υποστήριζε ότι δυσφημίστηκε από εκπρόσωπο του Ντεπ που χαρακτήρισε «απόλυτη απάτη» τις θέσεις που εξέφρασε στο περιβόητο άρθρο της στην Washington Post, εμφανίστηκε απογοητευμένη.

«H απογοήτευση που νιώθω σήμερα είναι πάνω από τα λόγια. Είμαι συντετριμμένη για το γεγονός ότι το βουνό των αποδείξεων που παρουσίασα δεν αποδείχθηκε αρκετό να πολεμήσει την δυσανάλογη δύναμη, την επιρροή και την ισχύ του πρώην συζύγου μου» έγραψε η 36χρονη ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις υπόλοιπες γυναίκες. Είναι ένα πισωγύρισμα. Επιστρέφει το ρολόι πίσω στην εποχή κατά την οποία όταν μια γυναίκα μιλούσε θα μπορούσε να εξευτελιστεί δημόσια. Υπονομεύει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά».

Αντίθετα ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε χαρούμενος και ανακουφισμένος όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός του.

«Η απόφασή μου να κυνηγήσω την υπόθεση αυτή γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των δικαστικών εμποδίων που θα αντιμετώπιζα και την μετατροπή σε θέαμα της προσωπικής μου ζωής, έγινε μετά από ενδελεχή σκέψη. Από την αρχή ο στόχος μου με την δίκη αυτή ήταν να αποκαλύψω την αλήθεια ανεξαρτήτως του αποτελέσματός της. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους όσοι έμειναν βράχοι δίπλα μου για να με στηρίξουν. Είμαι ήρεμος γνωρίζοντας ότι τελικά τα κατάφερα» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Τζόνι Ντεπ η οποία συνεχίζει ως εξής:

«Ελπίζω ότι η αποστολή μου να ειπωθεί η αλήθεια θα βοηθήσει και άλλους, άνδρες και γυναίκες, που έχουν βρεθεί σε ίδια με την δική μου θέση και πως όλοι όσοι τους υποστηρίζουν δεν θα τους εγκαταλείψουν. Ελπίζω επίσης ότι θα επιστρέψουμε στην αρχή αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου τόσο στα δικαστήρια όσο και στα μέσα ενημέρωσης».

Ο Τζόνι Ντεπ υπέγραψε την ανακοίνωση μετά την απόφαση του δικαστηρίου με τη φράση στα λατινικά «Veritas numquam perit» - Η Αλήθεια ποτέ δεν χάνει.

Σχετικές ειδήσεις