ΚΟΣΜΟΣ

Τζόνι Ντεπ: Οι πρώτες δηλώσεις σε θαυμαστές μετά τη νίκη του - «Είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος»

Τζόνι Ντεπ: Οι πρώτες δηλώσεις σε θαυμαστές μετά τη νίκη του - «Είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος»
Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόνι Ντεπ μετά τη νίκη του στο δικαστήριο εις βάρος της Άμπερ Χέρντ
AP

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζόνι Ντεπ μπροστά σε θαυμαστές στην Αγγλία, μετά τη νίκη του εις βάρος της Άμπερ Χερντ

«Σας ευχαριστώ για τη στήριξη, είμαι ακόμα λίγο σοκαρισμένος», είπε ο 58χρονος ηθοποιός όταν βρέθηκε μπροστά σε πλήθος θαυμαστών του. «Εσύ έχεις πέντε δάχτυλα, ενώ εγώ έχω τέσσερα και επτά όγδοα», είπε χιουμοριστικά σε μικρό θαυμαστή του, αναφερόμενος στο δάχτυλο που του έκοψε η Άμπερ Χερντ, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στην Αγγλία μαζί με τον Τζεφ Μπεκ για την περιοδεία του. Λίγο μετά το τέλος της συναυλίας που έδωσαν μαζί στο Sage Gateshead στη βόρεια Αγγλία το βράδυ της Πέμπτης (2/6), ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του και προχώρησε σε δηλώσεις, σχετικά με την απόφαση του Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε στις 12 Απριλίου και ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή 27 Μαΐου, με τις τελικές αγορεύσεις των δικηγόρων. Ο ηθοποιός δικαιώθηκε μετά από μαραθώνια δικαστική διαμάχη. Ειδικότερα, το δικαστήριο αποφάνθηκε υπέρ του Ντεπ, σημειώνοντας ότι η Άμπερ Χερντ τον δυσφήμησε στο άρθρο της Washington Post. Η απόφαση αναφέρει ότι η ηθοποιός Άμπερ Χερντ δυσφήμησε τον πρώην σύζυγό της, Τζόνι Ντεπ, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας.